Elérkezett az a nap a nyáron, amit talán a legjobban vártam, ugyanis van szerencsém élőben megtekinteni az Audi kupa mind a négy mérkőzését. Mivel a nyár sok izgalmat nem hozott eddig nekünk, remélem, élvezni fogjátok élménybeszámolómat, amit igyekezni fogok megírni nektek. Most meg csak egy kommetfogóval akarom bevezetni nektek a következő pár napot, ha már a triplázás küszöbén áll Rafa... :)

Az utazó keretet kihirdették tegnap, csupán Ronaldo és Benya hiányzik sérülés miatt. Bár kicsit szomorú vagyok, hogy nem lesznek jelen, de izgatottan várom, hogy CR nélkül mit tud a csapat. Nagyon örülök, hogy Isco és Hámesz valószínűleg egyszerre lesz a pályán, illetve Jesé is minden bizonnyal több lehetőséget fog kapni. Aztán ebből az is kiderülhet, hogy Bale mire képes ilyen hátszéllel (Kroos, Modric, Isco, Hámesz vagy akár Jesé és Marcelo), mert hogy a kiszolgálással nem lesz gond, az biztos. 
Aztán vannak még a töltelékemberek, akik a kölcsönszerződés küszöbén állnak, és egy jó lehetőség  lehet nekik ez a torna, hogy pár nagyobb klub érdeklődését felkeltsék. Ilyen például Lucas Silva, aki eddig alig kapott lehetőséget, vagy Ödegaard és Illarra - utóbbinál nem a kölcsönszerződés van terítéken -, de érkezett két új tag is a csapathoz, méghozzá a két U19-es friss Európa-bajnok Mayoral és Asensio. Egyikük a gólkirály lett, a másik a torna játékosa, úgyhogy most itt áll a lehetőség előttük, hogy nagyott dobbantva egy jó szerződést köthetnek egy klubbal, hogy aztán pár év tapasztalatszerzés és folyamatos játéklehetőség után visszatérhessenek hozzánk.

Kíváncsi vagyok még Danilóra, Casemiróra és Cheryshevre is. Mindhármójukról jókat olvastam az előszezon során (sajnos a meccseket nem tudtam követni) és bízom benne, hogy Rafa számol utóbbi kettővel, mert fontos láncszemei lehetnek a rotálásnak. Kázmér és Cseresznye (valami becenév neki is kell:) bizonyított már a tavalyi szezonban, úgyhogy úgy gondolom, hogy megérettek a következő lépcsőfok megugrásához.

Viszont ők már nem lesznek...

Magáról az Audi kupáról annyit, hogy rajtunk kívül a Bayern München, AC Milan és a Tottenham vesz részt. Mai nap és holnap is 2-2 mérkőzés lesz. 18:15kor lesz ma a Real - T'ham és 20:45kor a Bayern - Milan összecsapás. Holnap ugyanezekben az időpontokban először a 3. helyért fog játszani a két vesztes csapat, majd a döntőre kerül sor este.

Többet nem igazán lehet mondani elöljáróban, de utólag meg annál inkább. Tervbe van véve egy Allianz Arena tour, ha már így harmadjára megyek ki meccsre és még eddig egyszer sem voltam, úgy érzem, ezt már muszáj beiktatnom. Elvégre a Bayernnek is van némi történelme, na. Aztán még az olimpiai stadion. Meg úgy hallottam, hogy németeknél jó a sör... :)

Sok képpel készülök nektek, remélem nem fogjátok a végén már unni!
Digisport közvetíti a meccseinket, ha meg meg akartok találni, akkor az alsó szinten leszek 6 évvel ezelőtti fehér Real-mezben. Aki megtalál, annak jár a keksz!
Hala Madrid!