Nagy transzfer szavazás! 

Agüero, De Gea, Pogba, Verratti, Vidal, Icardi, Kondogbia...és nagyjából estig sorolhatnám a neveket. A Real Madriddal kapcsolatban évek óta egyre nagyobb a transzfer őrület, ami mérhetetlen sok pletykában ölt testet, méghozzá változó valóságalappal. Dönthetünk úgy, hogy követjük ezeket, és akkor a fennmaradó 75 nap során találgathatunk, hogy ki jön és ki nem. Illetve dönthetünk úgy is, hogy nem foglalkozunk ezzel, és a nyárra száműzzük a labdarúgást az életünkből. Mindazonáltal egyik se éppen a legegyszerűbb dolog. Hogy miért van ez az egész így, és hogy jó vagy sem, azt nem kívánom taglalni most, mivel már oly sokan beszéltek erről.

0 Tovább

Üzlet a foci felett

Bár már folyik az átigazolási szezon, a mi házunk táján még mindig az a legnagyobb sláger, hogy a presidente miként cseszi széjjel a csapatot. Bár Carlo menesztése még indokolható, de az új vezetőedző kinevezése annál inkább megkérdőjelezhető. Talán még is van egy olyan oldala a dolognak, ami mindent megmagyaráz, még ha jóérzésű embernek csak dedelon kíséretében fogadja be a gyomra.

0 Tovább

Bienvenido, Rafa Benítez!

Új időszámítás kezdődik a csapatnál, hiszen bemutatták tegnap Rafa Benítezt, mint a klub új bábját edzőjét. Nehéz pozitívan állni a dologhoz? Még nehezebb egy pozitív hangvételű posztot írni!

0 Tovább

Búcsúzóul

Carlo Ancelotti 2 teljes szezont töltött el a Real Madrid edzőjeként. Ez idő alatt 4 kupát, köztük a hőn áhított Tizediket is elnyerte. Hogy mit is lehet ilyenkor mondani? Mi megpróbáltuk megfogalmazni. A Madridi Merengués csapata így köszön el az olasz edzőtől. Hajtás után búcsúzunk! (Vigyázat, hosszú lesz!)

0 Tovább

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Sérültek

    Coentrao
    Hol: valahol mindig
    Mikor: állandóan
    Visszatér: kit érdekel?

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések

Madridi Merengués

blogavatar

A Real Madridról, ahogy a magyar madridista szurkolók látják. Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com