Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bienvenido, Kiko Casilla! - avagy egy "s"-sel kevesebb

Megoldódni látszik a kapus kérdés, már ami a következő szezont illeti. Kiko Casilla lett az új szerzeményünk, aki csatlakozik a csapat többi tagjához annak reményében, hogy meggyőzi Rafát arról, hogy ő tölthesse be Iker által hagyott(?) űrt. Elöljáróban legyen ennyi elég, hajtás után megpróbáljuk megválaszolni a kérdést: "Miért is vettük meg őt?"!

0 Tovább

Viszlát, Iker! - Avagy az „emlékező én" torz tükre

Aligha van ezen sorok olvasói közt vagy akár az egész madridista közösségben, akik számára bármi újat lehetne mondani Iker Casillasszal kapcsolatban. Teljesen felesleges lenne felsorolni a különböző statisztikákat, a lejátszott mérkőzések számát, megemlékezni minden kifogott ziccerről, vagy percenként elemezni a legjobb mérkőzéseit. Iker Casillasról szinte mindent tudunk, mert sokunk szinte egész "szurkolói pályafutása" során ő állt a Real Madrid kapujában. Távoztával a Real Madrid is kiiratkozott azon csapatok egyre szűkülő köréből, amelyek még a soraikban tudhatnak gyermekkorunkban megismert olyan legendás játékosokat, akik egész felnőtt pályájuk során hűségesek maradtak (Chelsea - Terry, Barcelona - Iniesta, Roma - Totti és de Rossi). Raul, Guti és most Iker. A sor véget ért és akármennyire is szentimentális ez: valami már nem lesz olyan, mint amikor beleszerettem a habfehér gárdába.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook