Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üzlet a foci felett

Bár már folyik az átigazolási szezon, a mi házunk táján még mindig az a legnagyobb sláger, hogy a presidente miként cseszi széjjel a csapatot. Bár Carlo menesztése még indokolható, de az új vezetőedző kinevezése annál inkább megkérdőjelezhető. Talán még is van egy olyan oldala a dolognak, ami mindent megmagyaráz, még ha jóérzésű embernek csak dedelon kíséretében fogadja be a gyomra.

0 Tovább

Bienvenido, Rafa Benítez!

Új időszámítás kezdődik a csapatnál, hiszen bemutatták tegnap Rafa Benítezt, mint a klub új bábját edzőjét. Nehéz pozitívan állni a dologhoz? Még nehezebb egy pozitív hangvételű posztot írni!

0 Tovább

Búcsúzóul

Carlo Ancelotti 2 teljes szezont töltött el a Real Madrid edzőjeként. Ez idő alatt 4 kupát, köztük a hőn áhított Tizediket is elnyerte. Hogy mit is lehet ilyenkor mondani? Mi megpróbáltuk megfogalmazni. A Madridi Merengués csapata így köszön el az olasz edzőtől. Hajtás után búcsúzunk! (Vigyázat, hosszú lesz!)

0 Tovább

Kirándulás a Bernabéuban

Agyvérzésünk első felvonásán túl vagyunk, a következőre jövő héten kerül sor, amikor is bejelentik a spanyol pincér (Rafa Benítez) érkezését, de a kettő között, hogy legyen némi jobb kedvünk, egy vendég poszttal jelentkezünk. Egy olvasónk és rendszeres kommentelő társunk, nevezetesen andreal nem olyan rég Madridban járt és megkértük, hogy írja le nekünk/nektek élményeit. Hajtás után az ő írását olvashatjátok, fogyasszátok sok szeretettel!

0 Tovább

Vigyázat! Nyomokban gólokat tartalmazhat!

Azt kell, hogy mondjam, ideális játszópartnert találtunk magunknak, így az utolsó fordulóra. Mindkét csapat a gólra ment, kicsit se foglalkoztak a csapatok a védekezéssel. Legalábbis nagyon ez látszódott tegnap, ráadásul az eredmény is ezt sugallja. 7-3! Méltó befejezése a szezonnak, persze csak a körülményekhez képest. Összefoglalunk!

0 Tovább

Utolshow

Ezt elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. - Idézet egy nagy tudású embertől. És milyen igaza volt! Idén nullszaldós idényünk volt. A kupáink mennyisége megegyezik a rotálás függvényében nyújtott teljesítményünkkel a 60. perc utántól. Persze lehetett volna ez másképp, és talán több méltósággal fejezhetnénk be az idei szezont. De a fociban nincs "ha" (akkor hol van?), de ez az egész fejben dőlt el…Lényeg a lényeg, most még idén utoljára beharangozunk! Bizony, még meccsünk van, de persze tudom, hogy már alig van, akit érdekelne. Mindenki várja a fejleményeket edző ügyben, miközben Pérez borzasztó döntés előtt áll: Kirúgni vagy nem kirúgni, ez itt a kérdés!

0 Tovább

Szavazás cunami!

A szezon legizgalmasabb részéhez érkezvén mindenki fokozattan várta a mérkőzéseket, s ezzel a lendülettel olyan gyorsan rántották ki alólunk a szönyeget, hogy telibe fejeltük a dohányzó asztalt (bár egyesek Pérez papát találták volna el). Elültek az izgalmak, és már nem számít, hogy Benzema kihagyja az utolsó fordulót, hogy nem szállingóznak a hírek Modric felépülése kapcsán, lévén, hogy ez is redundánssá vált. Szóval villámgyorsasággal zárult le és ért véget a 2014/15-ös évad számunkra, aminek révén beléptünk a minden madridista számára oly rettegett és nem kicsit utált fázisába. A nyári uborkaszezon mindig tele volt átigazolási pletykákkal, de mostanra ez talán olyan méreteket öltött, hogy tibeti szerzetes legyen a talpán, aki nyugodt tud maradni. Sokan találgatnak, hogy mi lesz a csapatunkkal; ki fogja irányítani, kik mennek és érkeznek Madridba? De igazán senki se tud konkrétumot. Ennek ellenére gondoltam összerakok egy rövid írást az eddig napvilágot látott pletykákkal, hírekkel, mégpedig olyan formában, hogy tartunk egy szavazást. Mindegyik kérdésben gondoljátok át, hogy Ti hogyan cselekednétek. Hogyan alakítanátok a Real Madridot abban az esetben, ha Ti lennétek Pérez helyében, vagy legalábbis döntési helyzetben. Csapjunk is a közepébe.

0 Tovább

Mindennapi adatunkat... I. - Mini tabellák

Az átigazolási pletykákat, az NSO-t és Joó Gabi cikkeit forgatva nem csak arról győződhetünk meg, hogy alapjáraton nem is lenne olyan magas a vérnyomásunk, hanem arról a kérlelhetetlen tényről is, hogy bizony nyakunkon a holtszezon annak teljes Esmaraldába oltott Mónika Show mivoltával. Nem egyszerű ezekben az időkben érdemi tartalommal előállni, de azért megpróbálkozunk vele. "Mindennapi adatunk..." címmel egy rendszeresnek semmiképpen sem nevezhető, de a Halley-üstökösnél talán gyakrabban jelentkező rovatot indítunk, amelyben különböző számokkal lepjük meg a nagyérdeműt. A statisztikát nem kedvelőknek sem kell fintorogva elkapcsolniuk, mert bizonyára lesznek majd a "belemagyarázás" jegyeit magukon hordozó kimutatások is, de a mai semmiképpen nem mondható annak. Tovább után néhány mini tabella következik a közvetlen riválisokkal szemben elért eredményekkel.

0 Tovább

Felesleges (?) győzelem

Elmondhatjuk a tegnapi meccsről, hogy behúztuk a kötelezőt, de immár elszállt a remény - ami nem volt amúgy se túl sok. Lévén hogy a Barca legyőzte a matracot a Calderónban, ezzel pedig bajnok lett. Nekünk maradt a tisztes helytállás (hogy én hogy utálom ezt a szókapcsolatot!), és a szép búcsú a szezontól hazai pályán. Az Espanyol számára se volt tétje már a meccsnek, így elvileg lehetett volna egy felszabadult játék, de mégse így alakult. Hajtás után elemzünk.

0 Tovább

E spanyol szezon már a végét futja

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Realnak véget ért a szezonja, és már a legkitartóbbak és legelvetemültebbek sem hisznek a csodában, ami egy bajnoki serleggel járna. Ennek ellenére leülünk mindannyian vasárnap este a képernyők elé, hogy talán utoljára láthassuk egy-két kedvencünket (Arbeloa, Khedira, Illarra:)), vagy csupán egy jó iramú mérkőzésre vágyunk, így az uborkaszezonhoz közelítve.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook