Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akikért a harang szól...


A legújabb városi derbi a Real Madrid szemszögéből - Fábry Sándor után szabadon - annyira összetett módon, több irányból és komplex formában volt rossz, hogy nagyon nehéz megtalálni Ariadné fonalát, amelynek mentén ki lehet kászálódni abból a vaksötét labirintusból, melynek mélyére taszajtottak minket szeretett fiaink... Az elmúlt 2 évben - a Mou végső búcsúját jelentő botrányos kupadöntő óta - már megannyi különböző módon bántak el velünk a matracosok. Azt hihettük balga módon, hogy már nincs új a nap alatt... Keserű szájízzel kell levonni a tanulságot: de igen, van!

0 Tovább

Foghíjas derbi

Talán rosszabb időpontban nem is jöhetett volna ez a meccs. Sérülésektől tizedelve, kulcsjátékosokkal a gyengélkedőn, ennek ellenére mindenféle kifogás nélkül kell szembenézni mai ellenfelünkkel, és anyait, apait beleadva küzdeni a lehető legtöbb megszerezhető pontért. Más lehetőségünk nem maradt. Hajtás után beharangunk!

0 Tovább

Pürrhosz-i győzelem...

Bizony a tegnapi meccs az volt. Tudtuk hogy nehéz lesz, de arra a legzivatarosabb rémálmainkban se számítottunk, hogy a már amúgy is megfogyatkozott keretünkből hosszú időre dőlnek ki alapemberek. Kérdésnek megmarad, hogy ilyen áron megérte-e a győzelem? De legalább ennyi pozitívumunk van a tegnapi este után. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Must win meccs!

Ma este bepótoljuk a Sevilla elleni elmaradt meccsünket, és lezárjuk végre az őszi sorozatot. De nagyon nem mindegy, hogyan! Egy komoly ellenfél jön hozzánk, és hiába győztük le a hét végén magabiztosan a Sociedadot, az a teljesítmény nem lesz elég a Sevilla ellen. A győzelmen kívül minden más eredménnyel kegyetlenül kiszúrnánk magunkkal, úgyhogy még csak fel se merüljön bennünk. Lapozás után beharangunk.

0 Tovább

Az élet CR7 nélkül

Először Irina döntött úgy saját elhatározásából, hogy jobb Cé nélkül, mint vele. A kapcsolatuk részleteiről és a szakítás okairól nyilván erősen korlátozottak az információink, így inkább koncentráljunk a futballra! A csapat nem önként döntött a Cé nélküli felállásról, mint ismeretes, a háromszoros aranylabdásunk eltiltás miatt nem léphetett szombaton pályára. A kommentelők véleménye erősen megoszlik, érezhetően nagy vitát generál a gárda CR7 nélküli játéka. Lássuk hát mi történt a Real Sociedad ellen a Bernabeuban!

0 Tovább

Contra Moyes, contra rotáció

Emlékszek még a szeptemberi kiruccanásunkra az Anoetába… Nem mondanám egy kellemes emléknek. Ma viszont el kell felejteni mindenféle rossz emléket, és csupán a jelenre szabad koncentrálni. A jelen maga a legendás Moyes, és az, hogy a lehető legrosszabb formánkban játszunk jelenleg, ráadásul Ronaldo nélkül. Ugye ismerős? Na azért, ha más nem, az nyugalomra inthet minket, hogy hazai pályán kell játszanunk, bár az is igaz, hogy Pérez kiélhette magát a januári piacon, úgyhogy kérdéses, hogy sok gólt tudott-e venni mára. Gálára mindenesetre ne számítsunk... Hajtás után beharang!

0 Tovább

Meglepetés győzelem!

Bizony, tegnap ez az volt! Nem számíthattunk rá, tudtuk hova megyünk, és hogy ott mi várhat ránk. Hogy nem nekünk áll majd a meccs, pokolian megszenvedünk akár az egy pontért is. Érdemtelen győzelem? Talán az, de elnézve a két csapat közti különbséget, hálásak lehetünk azért, hogy a Futball Istenei tegnap a gyengébb csapatot segítették. Nagyon nehéz volt, de túl vagyunk rajta. Hajtás után értékelünk.

0 Tovább

Itt a Tavasz...

dagasz a... Vagyis hogy itthon még nem, de habfehér kedvenceink a Córdoba elleni meccsel megkezdik a tavaszi fordulót hadjáratot a bajnoki címért és a BL-címvédésért - igaz, az őszi szezonból még van egy elmaradt meccsünk a Sevilla ellen, amin sok múlhat, de attól a tény még tény marad. Ismét matiné időpontban lesz a meccs, ráadásul idegenbe megyünk. Hogy ez jó-e nekünk vagy sem, majd kiderül. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Nehézkes gála Madridban

Talán ennél jobb forgatókönyvre nem is lett volna szükségünk. Igazi önbizalom növelő mérkőzés volt, örülhettek az ázsiai szurkolók, hiszen miattuk is kezdett a csapat ilyen embertelen hülye időpontban. A fáradtság jelei nagyon látszottak a fiúkon, de pár kiemelkedő(?) teljesítmény így is a mi javunkra döntötte el a mérkőzést. Hajtás után összefoglalunk!

0 Tovább

Carlói úton

Nos, igen. Arra kellene valahogy visszatalálni. A naptári évünk eddig nem sikeredett fényesre, de aggódni azért nem kell. Gondok nincsenek, csak a várható mélyrepülés ért el minket. Most viszont csak a győzelem az elfogadható, amit idegenben nem is olyan könnyű megszerezni a Getafe ellen. Ennek ellenére nagy esélyünk van akár egy többgólos sikerre is, de ehhez össze kell szednünk magunkat, és fejben ott lenni az utolsó passzoknál, lövéseknél. Hajtás után beharang kvízzel!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook