Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bienvenido, Marco Asensio!

Igaz, hogy nincs átigazolási időszak, nem dobálóznak nagy nevekkel, csupán pár száraz kenyeret dobnak be a kacsáknak, hátha lesz kedvük hápogni. Mégis igazoltunk egy játékost... Ki is ez az ifjú srác? Miért igazoltuk le most? Milyen poszton játszik? Kérdések mindenütt, válaszok meg annál kevesebb... Merengjünk egy kicsit ezen!

0 Tovább

Na mit hozott a Mikulás?

Bizony, újabb rekordot a kitett focicsukákba! Mivel azonban az öreg Télmuki nagyon elfoglalt volt, ezért rábízta a kézbesítést Ronaldóékra. Ők pedig jó helyetteshez méltóan becsülettel (és némi bírói segítséggel) el is végezték a feladatot. Egy rekord beállítva, egy másik megdöntve. Összességében, nem lehet okunk panaszra, de azért történt a meccsen egy s más. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Celta-blán az újabb rekord

Mivel mostanában az ellenfeleinknek az is lehetetlen feladat, hogy egy döntetlent kicsikarjanak ellenünk, győzelemről pedig nem is álmodozhatnak, így habfehér kedvenceink nekiláttak derekasan romba dönteni az összes létező rekordunkat. És miután a sajátjainkkal végeztünk, jöhetnek a vetélytársakéi. Most éppen a Barca 18 meccses győzelmi szériáját foghatjuk be az este során, hogy kedden a Ludóval megkoronázva hazai pályán adjuk át a múltnak. Ha csak ennyin múlna...de nem lesz ilyen egyszerű, noha reménykedünk benne. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Novemberi értékelő - Továbbra is 100%

Bizony, eltelt egy újabb hónap, habfehér kedvenceink pedig ismét az élen hasítanak minden sorozatban, rekordok, csúcsok dőlnek meg általuk, ami meg még maradt, az menekülne, de nem tud. Panaszra ismét csak a pályán kívül lenne okunk, azon belül ugyanis még mindig mi vagyunk az urak. Szélsebesen hasító Habfehér Gálya, nagyszerű kapitány, remek legénység - mi kell még? Hajtás után értékeljük a novembert.

0 Tovább

Nálunk a cseresor is durván üt!

Igen, megint én. Annyi írásom jelent meg mostanában, hogy képzelem mennyire unhatjátok már. (Jajj, már megint ez…). Na, de az élet közbeszólt, s nem engedte Krysnek, hogy folytassa az igencsak frappáns beharangját. Tegnap nem kicsi zavart érezhettek a királyi gárda szurkolói, hiszen nem mindennapi kezdő futhatott ki a Santiago Bernabéu gyepére. Lévén, hogy már az odavágón eldőlt a továbbjutás sorsa így a visszavágóra pihentetni lehetett legnagyobb sztárjainkat. Ez lehetőséget biztosított a peremembereknek, és castillás tehetségeknek. Az eredmény 5-0, és ezzel 17. győzelmünk is meglett. Hajtás után összefoglalunk!

0 Tovább

Hétköznapi dilemma

Kedves olvasó! Különleges, kulisszatitkokba NEM beavató beharangozónak lehet ma tanúja. A bejegyzés szereplői nem valós személyek, bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve. (Ilyen a Merengőknél SOHA, SEMMILYEN körülmények között nem fordulhat elő.)

0 Tovább

Sétagalopp a rekordért

Ritkán fordul elő, hogy ennyire megvalósul, amit előre gondoltam és éreztem. Ahogy a beharangozóban írtam, a Real a gálakezdővel rohamozott. A középpályánk tulajdonképpen jól működött, míg a Malaga átadta a kezdeményezést. Ők meg keményen védekeztek és várták a kínálkozó alkalmat a kontrákra. Az előreívelt vagy hosszú indításokkal nem egyszer kisebb-nagyobb gondot okoztak, de szerencsére a védelmünk végéig kitartott. Az eredmény is az általam elképzeltek szerint alakult, bár meglepően könnyed győzelmet arattunk, méghozzá úgy, hogy az eredmény igazából egy pillanatig nem forgott veszélyben. A 16 meccses rekord zsebben, de még fontosabb, hogy ezzel a kardinális sikerrel lépéselőnybe kerültünk riválisainkkal szemben, hiszen mind a Barca, és mind a ATMA csak ma játszott/játszik. Hajtás után összefoglalunk!

0 Tovább

Break the record

Nehéz sorozat végére érkezett habfehér együttesünk, mivel ez lesz a legutolsó nehéz ellenfelünk, legalábbis, ami ezt az évet illeti. Szerdán még Bázelben szenvedtünk meg a győzelemért, ma viszont már Malagába látogatunk el, ahol komoly erőpróba vár ránk. Az ellenfél ugyanis veretlennek bizonyult otthonában mindeddig, pedig a Barcelonával is összecsaptak, azonban csak egy gólnélküli döntetlenre futotta a katalánoknak. A Malaga jelenleg a hatodik helyen van, 6 győzelemmel, 3 döntetlennel, és 3 vereséggel. Ugyan jó sorozatot tudhatnak maguk mögött ők is, de az utolsó mérkőzésükön 3-1-re kikaptak a matracosoktól. Tehát, ha sorozatban 16. sikerünket akarjuk aratni, ahhoz meg kell szenvedni ma este is. Jöjjön a beharangozó!

0 Tovább

Meleg volt a pite

A legnagyobb pozitívum, ami elmondható a tegnap esti BL találkozóról, hogy ha nehezen is, de begyűjtöttük a 3 pontot és bebiztosítottuk a csoport első helyét. Aki nem követi a Blancók meccseit és csak ezt a találkozót látta, az jogosan értetlenkedhet, hogy lett ez a csapat BL győztes, és miért dícséri a fél világ őket unos-untalan... Persze a tegnap esti mutatvány aligha fedi a valóságot, hiszen pompás sorozatot tudhatunk magunk mögött, parádés játékot produkálva és tömérdek góllal tömve ki az ellenfelek hálóit - szóval még egy ilyen erős csapatnál is belefér (sőt szükséges néha) a gyengébb játék. A nagy előrelépést az jelenti, hogy míg pár éve ezeket a meccseket bebuktuk, most be tudjuk húzni! A 15 meccs óta tartó győzelmi sorozat mellett Ronaldo gólja nem csak a 3 pontot jelentette, hanem beérte Raúl rekordját és tapad Messire. Hajtás után összefoglalunk!

0 Tovább

Svájci kitérő

Bilbao után tegnap Bázel felé vették fiaink az irányt (mármint oda csapatnak repülővel, de ez részletkérdés). Ezúttal a BL keretein belül lesz egy nem túl megerőltetőnek ígérkező mérkőzésünk, és ez talán több, mint szimpla megyei kincstári optimizmus... Eddig mi vezetjük a csoportot (jó eséllyel ez így is marad, legalábbis igen furcsa dolgoknak kellene történni, hogy ez változzon), így a továbbjutás nem is kérdéses, azonban egy újabb 3 pont bezsebelésével bebiztosíthatjuk az első helyet. Mögöttünk még bőven nem dőlt el a fennmaradó egy hely sorsa, tusakodásból jelesre vizsgázhat akár a Basel, akár a szebb reményű 'pool. De nézzük inkább az előzetest, jön a beharang!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook