Már megint egy Sorsdöntő Meccs. Most Vagy Soha! Mármint: már megint egy Sorsdöntő Meccs? Na ne már! Úgy futottunk neki ennek az idénynek, hogy mi voltunk a rettegett Real, a BL győztes, az összeért nagybetűs Csapat. Idén megmérettettünk - és könnyűnek találtattunk, most pedig sorsdöntés helyett menthetjük a menthetőt.

Félreértés ne essék, ha bejutunk a Döntőbe, és ne adj'Isten, meg is nyerjük, össznépileg fogunk szivárványosat okádni az örömtől, na meg az elfogyasztott kupicás italkák mennyiségétől. És ez csak rajtunk, oppardon, a srácokon múlik - viszont idén, amikor nagyon kellett volna, elég sokszor ragadtak nem csak nyaktól lefelé a fekáliában, és ez is csak rajtuk múlt. Szóval világmegváltó gondolatok helyett (mivel azokat úgyis jobban tudja mindenki, veszekedni meg egy BL elődöntő előtt nincs idegzetem) gifben mondom el.

Itt a lét a tét!

 

A pillanat, mikor megtudod, hogy bárki-bármit gondol alapon, Béla és Iker is kezd - utóbbi nekem nem gond, de tudom, hogy sokaknak igen. Vagy amikor megtudod, hogy a Juve még soha a büdös életbe nem esett ki 2-1es első meccs után. Vagy amikor megtudod, drámai fordítást utoljára a Bayern ellen produkált a Real - amikor még Helguera és Zidane kellett hozzá. Vagy mikor megtudod, hogy mikor Juanito szellemét idézgeti a Real, 14 alkalomból mindössze egyszer ért valamit. (Talán nem hiába kéri a család, hogy ne idézgessük, hagyjuk nyugodni a holtakat és oldjuk meg magunk. Átérzem.)

A pillanat, amikor megtudod, hogy Kroos is vállalta a játékot.

A pillanat, amikor az irodában a Juvés munkatársak emlékeztetnek, hogy Európa legstabilabb középpályája várja szeretettel Kroost.

A pillanat, amikor rájössz, Ronaldo azért csak egy van. És hogy Cé a Te csapatodban játszik.

A pillanat, amikor a Juvés ismerősök emlékeztetnek, hogy Béla is a Te csapatodban játszik.

A pillanat, mikor rájössz, hogy a Juve nem az a csapat, akit ne tudnának kedvenceid otthon 1-2 góllal verni.

A pillanat, mikor már nem csak a Juvés barátaid emlékeztetnek, hogy a Valencia sem volt az. De ettől elmentek rajta a bajnoki álmok.

A pillanat, mikor rádöbbensz, lehet, az idény utolsó IGAZI tétmeccsét látod, aztán jöhet a nyár.

..és mikor a szurkolótársak emlékeztetnek rá, még ezen kívül lehet egy Döntő is...

A pillanat, mikor megkezdődik a meccs...

A többi már Rajtuk áll!