A skizoid néhai hazai komcsi ünnep "árnyékában" habfehér kedvenceink ismét újabb áldozatra lesvén várják a juhot Rayot a mészárszéken Bernabeuben. Ezúttal a Rayo kerül terítékre, és várhatóan nem is adják majd olcsón a gereznájukat, de akkor is felfűzzük az övékét is a Trófeák Falára. Lehet könnyű, lehet nehéz, csak kedvenceinken múlik. Bőszen reméljük, hogy nem az utóbbi lesz. Hajtás után beharang.



Annyiban feltétlenül pontos az analógia, hogy mostanában nem tanácsos tengelyt akasztani velünk. Mert aki utunkba kerül, az elsöprés/eldózerolás/light-os úgyis mi győzünk opciók közül választhat. Lehet, fel is teszik a kérdést: Ha hagyod, könnyebben szabadulsz? Talán. Soros ellenfelünk nincsen top formában, de azért félvállról se szabad őket venni. Persze lehetne felhozni statokat, hogy a 35 otthon lejátszott meccsből 31-et mi nyertünk meg, meg hogy a Rayo ellen legutóbb 9 meccsen mi győztünk, de kit érdekel? Itt ma kell győznünk. Mégpedig azért, mert dugig lesz a Bernabéu, és a top formában levő kedvenceink egyrészt nem szeretnek égni 80000 szurkoló előtt, másrészt - megjegyzem, joggal - tetszelegnének önnön nagyságuknak azzal, ha lezúzzák az aktuális ellenfelet. Pedig a Rayo nem rossz csapat. Főleg a támadó részlege, a matracos kölcsönjátékos Baptistao már hat gólnál jár, de az egykori Real nevelés Bueno is négy gólos. Bal szélen a fiatal francia Kakuta (miért is van még itt??), a középpályán meg a veterán Trashorras az agy, hét assziszttal.


Tőle tartsunk

Nálunk egyelőre a gép forog, de az Alkotó nem pihen állapot van. Dani sérülése miatt lehet ismét a Spártait kell elnézegetnünk jobbhátvédben, bár én Nachonak jobban örülnék. Bale pedig abban a helyzetben van, hogy százmilka ide vagy oda (ide nekem), ő az, akit leginkább kihagynék a támadó részlegből. Egyrészt azért mert Isco akkora ász, amekkora csak lehet, másrészt feltartott középső ujj minden angol csapatnak, ha őt akarják megszereni. Hess, hiénák, Isco nálunk lesz Legenda!


Itt én vagyok és leszek az Ász! Értve??

És most kicsit maradjunk, a földön. Ez a meccs kb. Kötelező Győzelem. És mint ilyen, ezek a legnehezebbek. Le kell zúzni a Rayo-t? Mint a huzat! De ezt ők is tudják. Mivel tömve lesz a Bernabéu, joggal várunk gálát, de ha csak egy szoros győzelem lesz, azért se kell a kardunkba dőlni. De az út előttünk van, akit oda vetett a rossz sorsa, nos az így járt.

Várható (remélt?) kezdő:
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Modric, James - Isco, Ronaldo, Benzema