Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cristiano vs Bale

Szavazz!

0 Tovább

2015/16 szezonértékelő

Egy szezon értékelése kapcsán első körben tisztázni kell, hogy mik voltak az elvárások az adott idényre. A reális célok felderítése után pedig össze kell vetni, hogy ebből mennyi valósult meg. Én is ezzel fogom kezdeni. Carlo Ancelotti tavaly a gyatra helyzetkihasználás miatt kiesett a Juventus ellen a BL-ből. Egy edző menesztése után az elvárás, hogy továbblépjen, fejlődjön a csapat. Egy jobb vagy megfelelőbb edző kinevezése remek első lépés lehet. Mint tudjuk Rafa Benítez nem ez az edző volt a Real számára. Már az elején sokan leírták, és bár nem volt bűn rossz, de valahogy mégsem állt össze. Nem egy nyerhető meccs végződött döntetlennel. A játék látványra se stimmelt és taktika terén is voltak hiányosságok. Az egekig magasztalt szabadság a támadók számára visszafelé sült el. Persze a túlzott szabadság sokszor válik teherré. Ronaldóéknak minden bizonnyal jót tett volna nagyobb fokú szervezettség a támadóharmadban.

0 Tovább

Kommentfogó - CR vs Lukita

Miközben minden Madridista Bale sikeréért szurkol, vagy csak a hőséget igyekszik túlélni - van itt egy fontos kérdés, a ma esti meccsel kapcsolatban.
Válaszodat fontold meg bölcsebben, mint a britek. :)

0 Tovább

A legendáról röviden

44 évvel ezelött, pontosan ezen a napon Marseille-ben megszületett - szerintem - a világ legjobb labdarúgója. 10 évesen ismerkedett meg a futballal, és hamar fény derült a remek érzékére. A Bordeaux-ban figyeltek fel rá igazán, ahonnan egyenes út vezetett a BL győztes, Juventushoz.

0 Tovább

EB szavazás

Valószínűleg mindenki tudja, hogy ma kezdetét veszi a franciaországi Európa-bajnokság. Amelynek keretében 24 csapat harcol Európa legjobb nemzeti együttese címért. Az izgalmakat még tovább fokozhatja, hogy 8 Real Madrid játékos is részt vesz a küzdelmekben. Nevezetesen: Gareth Bale (Wales), Toni Kroos (Németország), Segio Ramos és Lucas Vazquez (Spanyolország), Luka Modric és Mateo Kovacic (Horvátország) és Pepe, illetve Cristiano Ronaldo (Portugália). Feltűnhet, hogy Isco, Jesé, Benzema és Varane (sérülés miatt) se szerepel a listán, mivel kimaradtak hazájuk utazó keretéből. Szóval ennek alkalmából készítettem egy szavazóboxot, amely révén mindenki, aki vágyat érez rá szavazhat, hogy ki melyik Real jatékos hazáját tartja a legesélyesebbnek a végső győzelemre.

0 Tovább

Ismét Európa trónján

Ahogy várható volt a BL döntő nem hozott látványos focit, ugyanakkor nem kis izgalmakat nyújtott cserébe. Az Atletico a vártnál nyíltabb játékkal kezdte a mérkőzést, és talán ennek köszönhetően viszonylag korán vezetést szerzett a királyi gárda. Az előnyét sokáig meg is tartotta, egészen a 80. percig kellett várni a matracosok egyenlítő góljára. Az összecsapás hosszabbításba torkollott, de ott se bírtak egymással a felek, ezért jött az orosz rulett, azaz a tizenegyes párbaj. Juanfran hibájával végül, a habfehér gárda diadalmaskodott és ezzel megszerezte a 11. BL serlegét. Nagyjából így lehet összefoglalni a finálé történéseit. Most pedig végig olvashatjátok ki hogyan látta a történteket. Összefoglalunk!

0 Tovább

#11

Ma mindenki dőljön hátra és élvezze a pillanatot, mert megnyertük a tizenegyediket!!! Élvezzük, hogy 3 éven belül másodjára újfent mi ülünk Európa trónján. Élvezzük, hogy minden atléti szurkoló antimadridista képtelen feldolgozni a tegnap este történteket. Élvezzük, mert megszenvedtünk érte. Élvezzük, mert megdolgoztunk érte. Élvezzük, mert a tegnap este folyamán igenis megérdemeltük! Dőljünk hátra, és élvezzük a mai napot, mert ez most rólunk szól!

0 Tovább

Undécima

Sokan már javában a jól megérdemelt pihenésüket töltik vagy éppen a válogatottjukkal készülnek a nyári EB-re. Azonban Milánóban valami készül. Egy trófea még kiosztásra vár. A Bajnokok Ligája nem talált győztesre, és két jelentkező maradt állva, Madrid legnagyobb klubjai, az Atletico Madrid és a Real Madrid. Tehát a két évvel ezelőtti döntő párosítása jött újra össze. Mindkét együttes jelentős erőket fog felvonultatni, de egyelőre nagyon nehéz megtippelni melyik csapat kerekedhet felül. Ennek alkalmából összeültünk a kollégákkal és egyenként kifejtjük gondolatainkat a döntőről. Beharangozunk!

0 Tovább

Szépen csillog az az ezüst is

Persze nem olyan szépen, mint ahogy az arany csillogna, de tegyük a szívünkre a kezünket, hányan gondolták a madridisták közül komolyan, hogy a Granada majd megállítja a Barcát?? Egy félidő alatt eldőltek a lényegi kérdések, a Barca bajnok lett, nekünk jutott a második hely. Onnantól kezdve enyhe kifejezés hogy nem szaggattuk az istrángot, leginkább letojtuk a meccset. Értékelhető momentumok az első félidőben voltak, a másodikra jutott néhány elpuskázott helyzet, valamint a takaréklángra visszaváltó Realt Zidane cseréi se dobták fel. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

A végső roham

Valljuk be őszintén, két hónappal ezelőtt egy lyukas használt óvszert se adtunk volna azért, hogy az utolsó forduló előtt reális esélyünk legyen a bajnoki címre. És most mondhatnánk hogy a Sorsnak fura egy humorérzéke van, meg hogy ő egy perverz genyóláda (ami így is van), de ezt eddig a Barca fanok mantrázhatták. A helyzet azonban az, hogy történjen a Barca meccsén akármi, győznünk kell a Riazorban. Nem lesz könnyű, de az utóbbi időben ennél nehezebb feladatot is megoldottak habfehér kedvenceink. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook