Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Javítani kell!

Elérkeztünk a sárgák elleni hadjáratunk utolsó, egyben legnehezebb állomására. Miután az előző héten 4 pontot sikerült elveszítenünk a bajnokságban, ráadásul olyan elemi hibák miatt, amik egyáltalán nem újdonságok a csapatnál, elvárhatjuk tehát, hogy javítanak a srácok a mutatott játékon. A csapat Dortmundba látogat, Európa egyik legnehezebb helyszínére, ahol a cél nem lehet más, mint a győzelem. Vagy talán még is...?

0 Tovább

Helyreigazítás elnapolva, sőt... 

... több hiba jelent meg a csapatban, mint volt. Pedig eddig sem volt kevés. 32 forduló van még hátra, ne kezdjük el temetni a bajnokságot, badarság lenne. De 32 forduló arra is jó, hogy végre lássuk javulni a csapatjátékot. Nézzük meg, miért nem érdemelt győzelmet a Real Madrid tegnap - pedig mi az érdemtelennek is tudtunk volna örülni!

0 Tovább

Helyreigazítás

Ugyan, ki emlékszik már a Villarreal elleni bajnokira? Rég volt, nyoma sem maradt. Ma este a Las Palmas ellen lenne ildomos győzni, akik jelenleg az 5. helyet foglalják el a tabellán. Hogyaaan? A kis Las Palmas biztos védekezik ezerrel, aztán valahogy bemákolja a meccseket. Nos, nem így van. Igaz, hogy 3 győzelem mellé 2 vereség is érkezett már, de muszáj tudatosítani, hogy az idei Kanárik jobb játékot, eredményesebb játékot játszanak, mint a tavalyi madarak. Ha egy mérkőzésre vetítjük a szerzett góljaik számát, akkor azt látjuk, hogy megduplázták a tavalyi hasonló időszakhoz azt. 10 akciógóljuk és 2 tizenegyesből elért találatuk van. Ráadásul gyönyörű kontrákat vezetnek, amelyekből eddig kettőt értékesítettek. Kész szerencse, hogy a Real Madrid nem szokta megadni a kontrák lehetőségét az ellenfélnek...

0 Tovább

10 emberrel nehéz

Ezúttal nem csak a gála, de a győzelem is elmaradt, Villarreal biztosra ment, nem kockáztatott - jó idegenben az X. Zidane már a kerethirdetéskor elcseszte ezt a meccset, de aztán sem a kezdővel, sem a cserékkel nem tervezte javítani a hibáját. Nem sikerült felülírni a La Liga rekordot jelentő 16-os győzelmi sorozatot sem, pedig jó fricska lett volna mázlival megdönteni a filozofi rekordját.

0 Tovább

Játszva nyerünk, vagy harcolva győzünk? 

Egy dolog biztos a Villarreal elleni mérkőzésünkkel kapcsolatban: jó lesz a pálya minősége. Már ez is hatalmas upgrade a fiókcsapatunkkal szemben lejátszott 90 perchez képest. A számomra mindig szimpatikus vendégek elleni keretből Modric meglepetésre, Pepe megnyugvásra (és persze orvosi javallatra), Casemiro és Navas a szanitéc utasításra, Coentrao megszokásból, Mariano pedig a legkisebb okán maradt ki. A Csapatnak vigyáznia kell, nehogy 7 nap múlva teljesen legyőzze a sárgaság. Mert az a helyzet, hogy este nyolctól játszanak a Sárga Tengeralattjáróval, aztán hétvégén a Las Palmas kanári kollekciójával (akik idén nagyon csípnek) és egy hét múlva a Sárga Fal előtt kell nagyon jó teljesítményt bemutatni a BVB ellen. Ma este pedig a kérdések kérdése, hogy lesz-e 17/17, azaz nyerünk-e. Nyerünk?

0 Tovább

Rekordbeállítás szépséghibákkal

Ezúttal elmaradt a könnyed gála, az Espanyol a rút arcát mutatta a királyi gárda felé, s a foghíjas fehérek, akik ezen az estén lilák voltak, egy félidőn át jobbára csak szenvedtek. Ezzel együtt a klub- és Liga-rekord beállítás sikerült, immáron zsinórban 16 bajnoki győzelem áll a gárda neve mellett, lássuk hogyan jött össze a legutolsó!

0 Tovább

Maradt még gól tavalyról?

A második számú barcelonai klub, az Espanyol megítélése nagyon különböző lehet, annak függvényében, hogy milyen nézőpontból tekintünk rá. Az utóbbi időben a Real Madrid számára könnyű préda, míg a Barca dolgát rendre megkeseríti. Ennek megfelelően mi bizakodva tekintünk a találkozó elé, míg volt olyan (alapvetően barcás elkötelezettségű, de egyik kedvenc) kommentelőnk, aki reméli, hogy kiesnek végre a Ligából.

0 Tovább

Előre a Tizenkettedikért!

Elkezdődött hát, itt van a BL itt van újra (miként az ősz, csak erről neki elfelejtettek szólni mert még mindig szabin van), de hogy mennyire lesz szép, az majd a végén kiderül. Kedvenceink ma megkezdik rögös, fárasztó, de reményeink szerint sikeres küldetésüket a Tizenkettedik és egyben a történelmi címvédés felé. Első ellenfelünknél Roncit elfoghatja a nosztalgia, hiszen az a lisszaboni Sporting CP látogat hozzánk, ahol a felnőtt pályafutását elkezdte. Na nem mintha túlságosan nagy érzelgősség kapná el, ha hintene nekik egy hármast, de mégis csak az Alma Mater. Hajtás után beharangunk.

0 Tovább

Nem a legjobb, de hatékony

Ronaldo lábaiba játékperc, neve mellé egy gól került. Védelmünk gólképessége hol örömöt, hol bosszúságot okozott. Modric a legjobbkor volt a legrosszabb - az első félidei játékára nincs magyarázat, de az Osasuna ellen ez így belefért, aztán a második félidei Modric már a Varázsló volt. Jár a pacsi az Osasunának, hogy nem kezdtek el menthetetlen helyzetükben hentest játszani.

0 Tovább

A Király visszatér

Nem tudom, ki hogy van vele, én nagyon örülök, hogy újra pályán láthatom a srácokat. Örömömet csak fokozná, ha végre láthatnám azt is, hogy élettel, játékkal, jelenléttel töltenék meg sokat érő játékosaink a középpályánkat, és nem hagynánk meg Niel Degrasse Tyson és további kiváló társainak sötét anyag és sötét energia kutatása céljából a területet. Ellenfelünk az Osasuna lesz, mely csapat iránt valahogy soha, semmilyen körülmények között sem tudok pozitív érzésekkel lenni.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook