Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kommentfogó - CR vs Lukita

Miközben minden Madridista Bale sikeréért szurkol, vagy csak a hőséget igyekszik túlélni - van itt egy fontos kérdés, a ma esti meccsel kapcsolatban.
Válaszodat fontold meg bölcsebben, mint a britek. :)

0 Tovább

A legendáról röviden

44 évvel ezelött, pontosan ezen a napon Marseille-ben megszületett - szerintem - a világ legjobb labdarúgója. 10 évesen ismerkedett meg a futballal, és hamar fény derült a remek érzékére. A Bordeaux-ban figyeltek fel rá igazán, ahonnan egyenes út vezetett a BL győztes, Juventushoz.

0 Tovább

EB szavazás

Valószínűleg mindenki tudja, hogy ma kezdetét veszi a franciaországi Európa-bajnokság. Amelynek keretében 24 csapat harcol Európa legjobb nemzeti együttese címért. Az izgalmakat még tovább fokozhatja, hogy 8 Real Madrid játékos is részt vesz a küzdelmekben. Nevezetesen: Gareth Bale (Wales), Toni Kroos (Németország), Segio Ramos és Lucas Vazquez (Spanyolország), Luka Modric és Mateo Kovacic (Horvátország) és Pepe, illetve Cristiano Ronaldo (Portugália). Feltűnhet, hogy Isco, Jesé, Benzema és Varane (sérülés miatt) se szerepel a listán, mivel kimaradtak hazájuk utazó keretéből. Szóval ennek alkalmából készítettem egy szavazóboxot, amely révén mindenki, aki vágyat érez rá szavazhat, hogy ki melyik Real jatékos hazáját tartja a legesélyesebbnek a végső győzelemre.

0 Tovább

Ismét Európa trónján

Ahogy várható volt a BL döntő nem hozott látványos focit, ugyanakkor nem kis izgalmakat nyújtott cserébe. Az Atletico a vártnál nyíltabb játékkal kezdte a mérkőzést, és talán ennek köszönhetően viszonylag korán vezetést szerzett a királyi gárda. Az előnyét sokáig meg is tartotta, egészen a 80. percig kellett várni a matracosok egyenlítő góljára. Az összecsapás hosszabbításba torkollott, de ott se bírtak egymással a felek, ezért jött az orosz rulett, azaz a tizenegyes párbaj. Juanfran hibájával végül, a habfehér gárda diadalmaskodott és ezzel megszerezte a 11. BL serlegét. Nagyjából így lehet összefoglalni a finálé történéseit. Most pedig végig olvashatjátok ki hogyan látta a történteket. Összefoglalunk!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések