Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#11

Ma mindenki dőljön hátra és élvezze a pillanatot, mert megnyertük a tizenegyediket!!! Élvezzük, hogy 3 éven belül másodjára újfent mi ülünk Európa trónján. Élvezzük, hogy minden atléti szurkoló antimadridista képtelen feldolgozni a tegnap este történteket. Élvezzük, mert megszenvedtünk érte. Élvezzük, mert megdolgoztunk érte. Élvezzük, mert a tegnap este folyamán igenis megérdemeltük! Dőljünk hátra, és élvezzük a mai napot, mert ez most rólunk szól!

0 Tovább

Undécima

Sokan már javában a jól megérdemelt pihenésüket töltik vagy éppen a válogatottjukkal készülnek a nyári EB-re. Azonban Milánóban valami készül. Egy trófea még kiosztásra vár. A Bajnokok Ligája nem talált győztesre, és két jelentkező maradt állva, Madrid legnagyobb klubjai, az Atletico Madrid és a Real Madrid. Tehát a két évvel ezelőtti döntő párosítása jött újra össze. Mindkét együttes jelentős erőket fog felvonultatni, de egyelőre nagyon nehéz megtippelni melyik csapat kerekedhet felül. Ennek alkalmából összeültünk a kollégákkal és egyenként kifejtjük gondolatainkat a döntőről. Beharangozunk!

0 Tovább

Szépen csillog az az ezüst is

Persze nem olyan szépen, mint ahogy az arany csillogna, de tegyük a szívünkre a kezünket, hányan gondolták a madridisták közül komolyan, hogy a Granada majd megállítja a Barcát?? Egy félidő alatt eldőltek a lényegi kérdések, a Barca bajnok lett, nekünk jutott a második hely. Onnantól kezdve enyhe kifejezés hogy nem szaggattuk az istrángot, leginkább letojtuk a meccset. Értékelhető momentumok az első félidőben voltak, a másodikra jutott néhány elpuskázott helyzet, valamint a takaréklángra visszaváltó Realt Zidane cseréi se dobták fel. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

A végső roham

Valljuk be őszintén, két hónappal ezelőtt egy lyukas használt óvszert se adtunk volna azért, hogy az utolsó forduló előtt reális esélyünk legyen a bajnoki címre. És most mondhatnánk hogy a Sorsnak fura egy humorérzéke van, meg hogy ő egy perverz genyóláda (ami így is van), de ezt eddig a Barca fanok mantrázhatták. A helyzet azonban az, hogy történjen a Barca meccsén akármi, győznünk kell a Riazorban. Nem lesz könnyű, de az utóbbi időben ennél nehezebb feladatot is megoldottak habfehér kedvenceink. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Az őszinte futball halála

A Real Madrid neves hiányzói ellenére megszerezte a három pontot a nagyon kulturált futballt bemutató Valencia ellenében, s ezzel egy fordulóval a Liga vége előtt csiszolt az várható érem színén valamicskét. A bronzos pozícióból, az ezüstösre lépett. Összefoglalunk.

0 Tovább

Előre a 11.-ért!

Két meccs az élet, s eldől a Ligában a Real sorsa. A hajrá meccsei közül talán a második legnehezebb következik (a Real Sociedad elleni idegenbeli találkozó után). Immár Zidane fejében valószínűleg nagyobb súllyal esik latba a BL fináléra való felkészülés, mint a Ligában való - nagyon esetleges - előbbre lépés. Ennek megfelelően alakította ki a keretet, melynek összeállításából ismét kilóg Ronaldo, ha nem is épp úgy, ahogy azt a legtöbben gondolják. Mindennel együtt sokunk számára a meccs aktuális vonatkozásai közül kiemelkedik az, hogy Arbeloa nagy valószínűséggel utoljára lép pályára a Real Madrid habfehér mezében a Bernabeu közönsége előtt. Erre minden bizonnyal készülni fog a klub és a publikum is. Beharangozunk.

0 Tovább

Sérülések és karrierek

Az elmúlt 1-2 év során sok játékos került kényszerpihenőre, ami nem egy alkalommal érintette érzékenyen a csapategységet, taktikát. Ez minden bizonnyal sokakban kérdéseket vetett vagy vet fel a Real Madrid szakértő stábjával kapcsolatban. Ennek mentén kerestem fel blogunk egyik állandó tagját, Residet. Azzal a céllal, hátha eloszlathatjuk például: CR sérülése körüli ködöt. Már a beszélgetésünk is megérne egy misét, mindazonáltal Resid az alábbi gondolataival állt elő. Tehát a következőekben az Ő észrevételeit olvashatjátok.

0 Tovább

SIKERÜLT! 

2014 után újra lehetőség nyílt elhódítani a BL-serleget. Ehhez utolsó lépésként a hazai visszavágót kellett megnyerni. Nem volt egy látványos meccs, nem volt szép meccs sem, főleg nem volt Fehér Balett, Jesé teljes csőd volt. De mindez semmi ahhoz a #nagybüdösvállalhatatlannullához képest, amit a City bemutatott. Ilyen játékra és hozzáállásra senki nem számított. Senki nem is számíthatott.
Mindenesetre naptárba vele: 2016. május 28., Milánó, San Siro, Real Madrid - Atletico Madrid.

0 Tovább

Sikerülnie kell

Ma este mindkét csapat idényét radikálisan meghatározó találkozóra kerül sor. Az ATMA már várja ellenfelét és az az ellenfél nem lehet más, mint a Real Madrid. Legyünk gálánsak és adjuk meg a lehetőséget városi szomszédjainknak a revansra. De ne tegyünk úgy, mintha máris a döntőre készülnénk, hiszen piszok nehéz lesz legyűrni a Cityt, amely több kulcsjátékosát pihentette hétvégén, mint Zidane. Nézzünk bentebb és tekintsünk kicsit vissza, hogy onnan a közeli jövőre is rápillantsunk.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések

2016.05.29.
2016.05.28.
2016.05.14.