Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elchent három pont!

Egy kötelező győzelem a zsebben így ennyivel is közelebb került a királyi gárda, hogy szezon végen Iker emelhesse magasba a La Ligáért járó trófeát. Ahogy Iron kolléga a beharangban már igen jól megénekelte nem lesz, és nem volt egyszerű siker, de annál fontosabb 3 ponttal gazdagodtunk. Mi több a csapat talán 2-esbe váltott fel. A tegnapi 2-0-val immáron 4 pontra nőtt Messiék hátránya. Na, de ugorjunk is bele a meccs felidézésébe!

0 Tovább

Elcheszhetetlen?

Tegnap a Barca volt olyan gáláns, hogy otthon kikapott a Málagától, így ismét kaptunk egy...Esélyt? Reményt? Naszóval hogy 4 pontra meglóghatunk, ami egy lélegzetvételnyi előnyt jelent abban az őrült vágtában, aminek a végén a bajnoki címet osztják. Vannak megnyerhető, vannak megnyerendő, és kötelező meccsek. Ezeket leginkább a körülmények alakítják. Hogy a mai meccs melyik kategória, azt lapozás megpróbáljuk beharangozni.

0 Tovább

Megvalósult forgatókönyv

Majdnem kottára bejött. Hiába no, amit megmondtunk, azt megmondtuk. A csapatok pedig jó szereplőkként tartották is magukat ahhoz. Déja vu nem lett, némi malíciával még magabiztos győzelemnek is nevezhetnénk, de a tegnapi meccs után azért nem kéne annyira nagynak lenni az arcunknak. Mert az utóbbi időben állandósult problémák most is kijöttek, csak az ellenfél nem tudta kihasználni. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Déja vu lesz?

Egy éve, 2014. februárjában... ugyanúgy Gelsenkirchen, Veltins-Arena, a Schalke csapata. Ugyanúgy a BL nyölcaddöntő első meccse. Nem ismerős? Dehogyisnem. És milyen fura humorérzéke van a Sorsnak (vagy a Pérez által előkészített hűtött golyóknak), a történelem ismétli önmagát. Legalábbis reméljük, hogy fogja. Van azért néhány dolog, ami viszont erősen változott, és ezek még bekavarhatnak. Tehát ismét a Schalke, akik ismét a Bundás élmezőnyében vitézkednek, és mi is ismét a bajnokság élén vagyunk. De a forgatókönyv lehet más, lapozás után beharangunk.

0 Tovább

Minimalista győzelem

Hazai pályán 2-0-ra nyertünk, egy simának mondható, de izgalmasnak semmiképpen mérkőzésen. A fiúknak nem kellett nagyon teperniük, a BBC is csak úgy volt, Isco megmutatta, mekkora zseni, Benya azt, hogy mostanság megbízható, Marci meg azt, hogy nélküle halott lenne a bal oldalunk, Cé ide vagy oda. A Depor bár jól játszott, semmi kiemelkedőt nem nyújtottunk, tényleg csupán annyit amennyit a 3 pont követelt, úgyhogy ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, hogy túltettük magunkat az elmúlt időkön. Várjunk még ezzel… Hajtás után összefoglalunk!

0 Tovább

A SuperDepor diszkontverziója jön látogatóba! Avagy a Birodalom visszavág

Meglehetősen másmilyen januárt képzeltünk kedvenc csapatunk számára, de világos volt, hogy a csúcsformánál is azabb szárnyalást nem lehet sokáig tartani, így most kicsit fogyott az előny, és az üldözők is nagy formában vannak. A mai mérkőzés konkrétan arról szól, hogy tudjuk-e diktálni a tempót a Barcának. Az a Deportivo jön látogatóba, amelyet kint 8-2-re örömjátékkal intézett el a csapat, de hiba abból kiindulni, mivel 1. a Real nincs formában, 2. A Deportivo a szezon legjobb teljesítményét nyújtja, összeállt valami a Riazorban, ráadásul edzőváltás is volt azóta. Hajtás után részletesebben is kifejtem, mit gondolok a mai meccsről!

0 Tovább

Akikért a harang szól...


A legújabb városi derbi a Real Madrid szemszögéből - Fábry Sándor után szabadon - annyira összetett módon, több irányból és komplex formában volt rossz, hogy nagyon nehéz megtalálni Ariadné fonalát, amelynek mentén ki lehet kászálódni abból a vaksötét labirintusból, melynek mélyére taszajtottak minket szeretett fiaink... Az elmúlt 2 évben - a Mou végső búcsúját jelentő botrányos kupadöntő óta - már megannyi különböző módon bántak el velünk a matracosok. Azt hihettük balga módon, hogy már nincs új a nap alatt... Keserű szájízzel kell levonni a tanulságot: de igen, van!

0 Tovább

Foghíjas derbi

Talán rosszabb időpontban nem is jöhetett volna ez a meccs. Sérülésektől tizedelve, kulcsjátékosokkal a gyengélkedőn, ennek ellenére mindenféle kifogás nélkül kell szembenézni mai ellenfelünkkel, és anyait, apait beleadva küzdeni a lehető legtöbb megszerezhető pontért. Más lehetőségünk nem maradt. Hajtás után beharangunk!

0 Tovább

Pürrhosz-i győzelem...

Bizony a tegnapi meccs az volt. Tudtuk hogy nehéz lesz, de arra a legzivatarosabb rémálmainkban se számítottunk, hogy a már amúgy is megfogyatkozott keretünkből hosszú időre dőlnek ki alapemberek. Kérdésnek megmarad, hogy ilyen áron megérte-e a győzelem? De legalább ennyi pozitívumunk van a tegnapi este után. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Must win meccs!

Ma este bepótoljuk a Sevilla elleni elmaradt meccsünket, és lezárjuk végre az őszi sorozatot. De nagyon nem mindegy, hogyan! Egy komoly ellenfél jön hozzánk, és hiába győztük le a hét végén magabiztosan a Sociedadot, az a teljesítmény nem lesz elég a Sevilla ellen. A győzelmen kívül minden más eredménnyel kegyetlenül kiszúrnánk magunkkal, úgyhogy még csak fel se merüljön bennünk. Lapozás után beharangunk.

0 Tovább

Az élet CR7 nélkül

Először Irina döntött úgy saját elhatározásából, hogy jobb Cé nélkül, mint vele. A kapcsolatuk részleteiről és a szakítás okairól nyilván erősen korlátozottak az információink, így inkább koncentráljunk a futballra! A csapat nem önként döntött a Cé nélküli felállásról, mint ismeretes, a háromszoros aranylabdásunk eltiltás miatt nem léphetett szombaton pályára. A kommentelők véleménye erősen megoszlik, érezhetően nagy vitát generál a gárda CR7 nélküli játéka. Lássuk hát mi történt a Real Sociedad ellen a Bernabeuban!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések