Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előjáték

Normális esetben ezen a mérkőzésen a Szalai-bérlettel rendelkező játékosaink kapták volna a főszerepet, néhány mozdíthatatlan kezdőjátékossal egyetemben. Ez lett volna a win-win szituáció (kivéve a Malmönek). Ehelyett itt vagyunk a Malaga meccs rossz érzéseivel és a közelgő, cseppet sem kellemes városi derbivel egy olyan BL-meccsen, amin két dolgot kell elérni: a három pontot és javuló helyzetkihasználást. Egy valamit pedig elkerülni: a további sérüléseket. Ebből csak a három pont tűnik biztosnak.

0 Tovább

Meddőség

Ha már a folytatásos történetek jellegzetességeit mutatják a posztjaink, nem szakítom meg a mintát. "Csak további sérült ne legyen!" Hát lett! Ezúttal Jesé (talán vádlija) sérült meg egy lövés közben. Újabb olyan sérülés, amikor nem az ellenfél játékosa okoz problémát, hanem az izom, vagy ízület úgymond "magától" adja meg magát. De nem ez volt (és Jesé idei teljesítményét látva, nem is ez lesz) a legnagyobb bajuk. Összefoglalunk.

0 Tovább

Csak újabb sérült ne legyen!

A legutóbbi összefoglalót azzal zárta Baw Jose kolléga, hogy következik egy könnyebb meccs idehaza. Folytassuk hát innen, úgyis olyan sűrű a naptárunk, mint Kiszel Tünde szemöldöke az egyhónapos dzsungeltúra után, s szinte egybe folynak a posztjaink. Reméljünk csapatunk játéka is gördülékenyen pörög tovább, mert az alapján, amit eddig a Malaga mutatott, nem lehet megoldhatatlan feladat az újabb győzelem.

0 Tovább

Folytatása következik

Vezetjük a tabellát, nyertünk egy szívósan játszó, de rossz formában lévő ellenféllel szemben. Ha választani lehetne, hogy Bilbao-féle meccsek, vagy gála, akkor az előbbire voksolnék, mert jobb szurkolni így, mint "hátradőlve" figyelni a mészárlást, azért, mert az ilyen nyertes meccsek után érzi azt az ember: "IGEN, EZ AZ!". Ugye, mekkora érzés volt ordítani Karim 2. góljánál?! Foglaljuk össze a tegnapi meccset!

0 Tovább

Bilbao - és egyéb fontos dolgok

Nincs megállás, jön kedvenceink következő mérkőzése. Sokan vártuk már ezt az ütközetet, hogy el tudjuk helyezni az idei Real Madridot a célok, lehetőségek, erősségek és gyengeségek koordináta-rendszerében. A Bilbao idei teljesítményét látva azonban lehet, nem kapunk választ ezekre a kérdésekre. Lássuk csak...

0 Tovább

Álló dákóval a falnak...

... mégis az orrunkat verjük be. Tegnapi produkció olyan volt, mintha meleg sört jégkockával szeretnénk lehűteni. A végkimenetel ugyanaz, mintha hűtőbe raknánk, de az élmény egy lórúgásnyival kevesebb. 3 pont zsebben és ennyi legyen most elég. Az összefoglaló érdemi részének nagyjából vége is, de azért lapozzunk tovább! Összefoglalunk!

0 Tovább

Főpróba


Öröm az ürömben a sok sérülést illetően, hogy a mai mérkőzésen nem fog senki sem hiányozni. Szerdán annál inkább, de haladjunk lépésről lépésre. Ma Granada ellen játszunk otthon, amolyan főpróba ez a szerda esti rangadóra, ahol sok kérdésre kaphatunk választ. Nézzük, mire érdemes fókuszálni!

0 Tovább

Tesco gazdaságos gála

Gazdaságos, mert a bírónál 1-et fizet, 2-t kap akció volt a tizenegyesekből. Gála, mert azért mégis csak 4-0-ra nyertek kedvenceink, persze a gazdaságosság jegyében a maradék két találat se nevezhető tipikus akciógólnak. De nézzük kicsit bővebben!

0 Tovább

Kezdődik, kezdődik!

A bajnokság már javában tart, már túl vagyunk az első szükséges rosszon, azaz válogatott szüneten is, és szeptember idusán végre a Bajnokok Ligájában is beindul a nagyüzem! Mivel szeretett csapatunk az A csoportba került, így nem is kell sokáig várnunk, már rögtön az első játéknapon pályára lépnek kedvenceink, a Bernabéu szent gyepén fogadják a Shakhtar Donyeck együttesét.

0 Tovább

Eggyel több lett, maradHAT?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy erre a végeredményre még a legoptimistább Real drukkerek sem számítottak komolyan. Arra még végképp nem, hogy szombat esti állás szerint nem lesz a Ligában másik csapat, mely az eddigi fordulók alatt összesen több gólt szerzett volna, mint CR7 ezen az egy meccsen. Három forduló után a Real lesz az egyetlen csapat, mely még nem kapott gólt? Igen! De nézzünk a dolgok mögé, hogyan jött létre ez a barcelonai féltucat!

0 Tovább

Lendületben maradni

A válogatott szünet után ismét visszatérnek a bajnoki meccsek, csapatunknak vendégként kell helytállnia az Espanyol otthonában. A FIFA-vírus ezúttal is áldozatokkal járt, James nagyon, Danilo kevésbé fog hiányozni, a mérkőzés kimenetele pedig így...

0 Tovább

Azokon a kritikus meccseken... 

Látvány, pompa, csillogás...ez a mai Real Madrid. Legalábbis egyik oldalról. A királyi gárdának szórakoztatnia kell a publikumot, tehát gyönyörű, gól gazdag meccsek a minimum elvárás. Ha a Real Madrid tagja vagy nem csak ilyen extra teljesítményt várnak el tőled, hanem magas mezeladási szintet kell hoznod, a neved már-már márkaként funkcionál. És persze minden év úgy indul, hogy címek elhódítása a cél. (Mi mást mondhatna a világ legértékesebb klubja?) Ehhez mérten hemzsegnek a sztárok a csapatban: CR, Bale, James, Ramos..., és persze olyan edzők fordultak meg itt, mint del Bosque, Capello, Mourinho vagy az alig pár hónapja menesztett, Carlo Ancelotti.

Talán nem leszek egyedül, aki számára fura és egyúttal rossz érzés lesz, hogy nem Mr. Szemöldök, Don Carletto fog idegesen rágózni a csapatunk kispadjánál. Ugyan csak két évet húzott le habfehér egyesületünknél, de hamar meg lehetett kedvelni, s első évét, illetve második szezon első felét soha nem lehet elfelejteni. Másik hatalmas változás, amelyet kénytelen vagyunk elviselni, tűrni, hogy 25 év után máshol folytatja SanIKer. Olyan idénynek futunk neki, ahol a Real Madrid kezdője nem Iker Casillas nevével fog kezdődni. Bár lecsengett talán a nagy polgárháború, ami ennek kapcsán zajlott, de megszokni még nem sikerült. Na, de a show-nak folytatódnia kell, így új idény, új edző (Rafa Benítez személyében) és néhány új érkező is. Némi változás blogunk gárdájában is lezajlott, hiszen új írók érkeztek, egyiküket rögtön be is mutatkozik. Baw José volt olyan hű közösségünkhöz és Real fan, hogy nem kevés elfoglaltsága mellett írói feladatokat is el fog látni nálunk, reményeim szerint nem kis sikerrel. Szóval következzék szezon beharang, Jose tollából!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések