Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kilengések

Könnyű ilyenkor a blogger dolga, a csapat remekelt, csattanóst választ adott a "gólszegény" vádakra, s megmutatta, milyen az, amikor sülnek a lábak, ülnek a passzok és együtt akar a csapat. Nagyon sok pozitívum volt, ezekkel kapcsolatban szeretnék összefoglaló gyanánt néhány szálat kibontani.

0 Tovább

Felzárkózás és üde lehelet

Nem indult jól a szezon a Real Madrid szempontjából, most az első hazai mérkőzésen kötelező a javítás. Közben alakul a keret, mennek, és talán még jönnek is játékosok, de ez minden évben így volt; ezzel együtt rég nem láttam ekkora bizonytalanságot a szurkolók szemében. Ennek legfőbb oka Benítez, a játékrendszer és az a tesze-toszaság, amit meccselés helyett felvonultatott a jó Rafa. Beharangozunk.

0 Tovább

Beragadva...

Mert ez az volt, beragadás a rajtnál. Pedig ennél könnyebb ellenfelet nem kaphattunk volna kezdésnek, még ha idegenben is volt a meccs. Fel kellett volna őket szecskázni a pályán. Mi is hiányzott? Csak a szecskavágó és a szándék. Nyerhettünk volna, de nem tettük. És ennek a két pontnak az elvesztését nem most, hanem majd a bajnokság hajrájában keservesen fogjuk megszenvedni. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

It's a beginning of a...

...what? Hát igen, elkezdődik a 2015/16-os szezon, új edző, új cséká, új remények, meg minden ami kell. Teljesen nyugodtak persze nem lehetünk, van még hátra több mint egy hét, hogy Pérez a képünkbe robbantsa a szart ilyen vagy olyan módon, de a Jóisten (vagy az ördög) talán időben a kezére csap, hogy legyen már elég. Ma este a Sporting Gijón vendégeként megkezdik habfehér kedvenceink is a bajnokságot. Sok minden, taktika, keret, elvárások, stb. kerül sorra. Meccs és kissé szezonbeharang lapozás után.

0 Tovább

Auf Wiedersehen Sami! Danke!

A nyár elején távozott a csapatból a Real Madrid történetének egyik legsikeresebb játékosa: Sami Khedira. Értékelése, megítélése, az irányába tett megnyilvánulások, az eligazolása okán gyújtott képzeletbeli örömtüzek köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit személyiségével és csapatért tett szolgálataival kiérdemelne, cserébe viszont szépen rávilágítanak arra, hogy hova tart a világ, miként torzul szinte hétről-hétre értékítéletünk.

0 Tovább

Santiago Bernabéu kupa

Santiago Bernabéu. Sokaknak csupán a Real Madrid stadionja jut róla eszükbe. De, hogy ki is volt ő, s mit tett, az már kevesebb kobakban leledzik. Pedig a futball történelem egyik kiemelkedő alakjáról van szó, valamint a Real történelmébe a legnagyobb és legjobb elnökként vonult be. A második világháború nagyban tombolt, amikor súlyos károk közepette vette át a királyiak irányítását. Mérhetnénk kupákban a sikereit, hiszen ebben az aspektusban se kell szégyenkeznie (6 BEK trófea, és 16 bajnoki arany), de ezt is mérföldekkel veri a ténykedése: amellett, hogy olyan labdarúgókat hozott a klubhoz, mint di Stéfano, Puskás, Kopa, Rial, Gento, del Bosque és még sokan mások; létrehozta az első edzőközpontunkat, s felépítette az Új Estadio Chamarínt, amit később róla neveztek el. Mindez azért érdekes, mert a mai napon rendezik meg az egykori legendás elnökünk nevét viselő kupát.

0 Tovább

Müncheni beszámoló

Volt időm müncheni kirándulásom óta összeszedni gondolataimat, amit most meg is osztok veletek, a helyszínen készített képek kíséretében. Fogyasszátok sok szeretettel!

0 Tovább

Audi kupa 2015

Elérkezett az a nap a nyáron, amit talán a legjobban vártam, ugyanis van szerencsém élőben megtekinteni az Audi kupa mind a négy mérkőzését. Mivel a nyár sok izgalmat nem hozott eddig nekünk, remélem, élvezni fogjátok élménybeszámolómat, amit igyekezni fogok megírni nektek. Most meg csak egy kommetfogóval akarom bevezetni nektek a következő pár napot, ha már a triplázás küszöbén áll Rafa... :)

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook

Legfrissebb bejegyzések