Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keylor Navas és bandája

A fehér hollót többször láthattuk idén, mint azt, hogy a riválisaink botlását kihasználtuk volna fordulón belül. Most erre is sor került, semleges nézőként egy élvezetes, lendületes találkozót; madridista szurkolóként egy fejlődő hazai csapat bajnokiját; masszív madridista-önkéntes-szakértők egy védekezni továbbra sem tudó Real Madrid győzelmét, vendégkommentelő Barca-drukker állampolgártársaink pedig a Messinek fricskát küldő CR-t láthatták, amint a portugál ország-világnak megmutatta, hogy ha akarja, akkor sokkal jobban ki tudja hagyni a tizenegyest, mint örök riválisa. A Real Madrid jelenleg egy pontra a második helytől és Te, Kedves Olvasó, egy kattintásra a teljes összefoglalótól.

0 Tovább

Sevilla? Akkor CR-mesterhármas!

Nem várt remény csillant fel tegnap este Gijonban. Történt, hogy az Atletico Madrid nem várt vereséget szenvedett a menekülés elől nyúlfuttában menekülő hazaiaktól. Így azt kellene mondanom, hogy "éljünk az eséllyel, zárkózzunk fel egy pontocskára a második helyen lévő ATMA mögé". De a szezon (meg az előző) megtanította nekünk, hogy az ilyen lehetőségeket olyan hatékonysággal használja ki a Real Madrid, mint Messi a tizenegyeseket. Mégis, ma győzni fogunk, két ok miatt. Az egyik - és nyilván ez a lényegesebb -, hogy eddig csak győztes meccsek beharangját írtam. A másik, hogy CR az elmúlt öt (ÖT, 5, V) szezonban mindig lőtt egy mesterhármast a Sevillának. Mivel ősszel ez nem jött össze neki, így…
Így olvassunk tovább - lesz pár szavazás is!

0 Tovább

BL-negyeddöntő sorsolás - Ó mondd, Te kit választanál?

A Real Madrid ismét bejutott a BL negyeddöntőjébe, és sokunk tart tőle, elnézve a csapat mostanában mutatott formáját és motiváltságát, hogy az eddigi mentsvárnak tartott BL-ben most jön el számunkra a végállomás. Noha az ellenfelek közt is vannak olyanok, akik nem örvendenek túl jó formának, sőt, olyan is, aki először jutott be a legjobb 8 közé, nekünk sincs mire verni a mellünket - max a fejünket valahova. Hajtás után beharang a holnap déli sorsoláshoz, aztán madridistája válogatja, hogy ki abban bízik, Fortuna fogja meg a kezünket még egy körig, vagy derüljön ki végre, mennyit ér a mostani Real Madrid Európa szűk elitjében.

0 Tovább

Érdemtelen győzelem

Meg lehet közelíteni a tegnap estét úgy, hogy a bajnokságnak már úgy is vége számunkra, így aztán megbocsátható bűn, hogy tegnap vacsorára egy nagy adag szart pakoltak elénk az asztalra. Irigylem azokat, akik fel tudják így fogni a tegnap estét. Viszont sikerült nyerni. Hip hip hurrá! Mondanám, hogy hajtás után összefoglalunk, de hazudnék. Ezen nincs mit összefoglalni.

0 Tovább

Könnyű kanári kiruccanás

Még akkor sem egy érdekfeszítő összecsapás ez, ha nekünk még lenne beleszólásunk a bajnoki harcba, de most nem nagyon tudnám meggyőzni azokat, akik az esti meccs helyett a Netflix and chillt választanák. Ha ez nem lenne elég, lassan de biztosan a sérültjeink is visszatérnek, ami kvázi azt jelenti, hogy Benzemán kívül gála kezdő lesz, hiába lenne érdekesebb nézni a csapat hajtósabbik felét. Pedig még az ázsiai piacnak se pucsítottak most be egy délutáni időponttal. Hajtás után beharangozunk.

0 Tovább

37-9-20-1-2

Ezek nem az eheti lottószámok, hanem a Real Madrid lőlapja a tegnapi meccsről. Madridi fiaink 37 alkalommal próbálkoztak kapura lövéssel, amiből 9-szer el is találták, 20-szor kísérelték meg a tizenhatoson kívülről bevenni Szczesny hálóját, ezeknél 1-szer kellett a kapusnak beavatkoznia, de összességében 2 gól azért született. Ha valaki mégis megrakná a hétvégén ezeket a számokat és még be is jönne, majd ne feledkezzen meg róla, hogy ki adta az ötletet! Hajtás után részletesebben is összefoglalunk!

0 Tovább

Továbbjutás kötelező

Ugyanis idegenben 0-2-re megnyert mérkőzést követően, még egy olasz együttes ellen sem illik hazai pályán kiesni a Bajnokok Ligájából. Főleg, hogy mostanra ez maradt az egyetlen megnyerhető sorozat idén. Még akkor sem, ha oda-visszavágós rendszerben utoljára a 87-88-as idényben sikerült talján ellenfelet búcsúztatni - amikor személy szerint még csak egy kósza gondolat voltam és a BL-t is BEK-nek hívták - amit nyolc eredménytelenül megvívott párharc követett. Legutóbb ugyebár tavaly, amikor szintén nehéz volt elképzelni a vereséget, mégis az I. Ientes mór király fia, I. Ata mór herceg vezette digó hadak diadalmaskodtak. Idén viszont az odavágón sikerült olyan eredményt kiharcolni, ami után már tényleg képtelenségnek tűnik egy esetleges korai BL-búcsú. Ettől függetlenül a visszavágót még le is kell játszani, úgyhogy ugorjunk is neki a beharangozónak!

0 Tovább

Leégés után fellángolás

Ember legyen a talpán, aki eligazodik csapatunk formáján. Legutóbb a Bernabeuban lehajtott fejjel konstatáltuk, hogy az idei legfontosabb La Liga meccsünkön megaláz bennünket a városi rivális, most ellenben a Celta vált áldozati báránnyá. Nem könnyű a dolgunk, ha csapatunk teljesítményét szeretnénk elemezni, nem beszélve arról, ha netán meg szeretnénk jósolni a következő találkozó kimenetelét. Összefoglalunk!

0 Tovább

Végnapok: nyomjuk a bullshitet

Az ember mindig szeretne egy kicsit a színfalak mögé látni, jó lenne ha időnként a valóság jönne szembe, nem az, amit láttatni szeretnének velünk. Erre ma már technikailag sok eszköz rendelkezésre áll, s lassan megszokjuk, hogy a játékosok ha a kamerák kereszttüzében szólalnak meg, a szájuk elé teszik a kezüket. Szerencsére nem mindig.

0 Tovább

A 3 pont a lényeg...

...másra úgyse nagyon fogunk emlékezni a tegnapi meccsről. Néhány kérdésre választ kaptunk, néhány továbbra is lóg a levegőben. Nem fogunk örömtáncot járni a csapat tegnap mutatott teljesítményétől, mert egy tökutolsó Levantét egy Real Madridnak a tartaléksorával is magabiztosan kell legyűrnie - ezért nem jár hurráoptimista csatakiáltás, csak egy elfogadó biccentés. A derbin kapott saller és az elúszott bajnokság erősen érződött még a csapaton, de legalább nem süllyedtünk tovább. Hajtás után értékelünk.

0 Tovább

Megfogyva és megtörve??

Kevés lehangolóbb feladat van, mint beharangot írni a következő meccshez egy szégyenletesen elbukott városi derbi után. És erre még csak rátesz egy lapáttal, hogy az alapcsapatból az eddigi sérült Bale-en kívül csatlakozott még Marcelo és Benya hosszabb időre, Modric remélhetőleg csak a mai meccset hagyja ki, Carvajal és Ramos pedig eltiltott. Most nagyon úgy látszik, a döglődő királyi oroszlánba a tökutolsó Levante is jókorát rúghat, hadd fájjon nekünk még jobban. Hajtás után nem annyira vidám beharang.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook