Csütörtök hajnalban újabb marketingmeccs vár szeretett Csapatunkra. Amennyiben nem fogsz felkelni azért, hogy megnézd élőben a találkozót, ne aggódj: készítünk majd összefoglalót. De előtte mutasd meg, mit tudsz! Nem egyszerű beharangozó vár rád… Jose-kvízre fel!

 

Kinyitottad a teljes posztot, már keresnéd az első kérdést, másik lapon beizzítva a google, csak a biztonságérzet kedvéért. Azonban Jose képes iderakni a meccsre érkező MLS All-Star keretet!


Fussunk csak át rajta:

Kapusok: Stefan Frei (Seattle Sounders FC), Tim Howard (Colorado Rapids)
 
Védők: DaMarcus Beasley (Houston Dynamo), Greg Garza (Atlanta United), Hernán Grana (FC Dallas), Matt Hedges (FC Dallas), Johan Kappelhof (Chicago Fire), Michael Parkhurst (Atlanta United), Jelle Van Damme (LA Galaxy), Graham Zusi (Sporting Kansas City)
 
Középpályások: Kellyn Acosta (FC Dallas), Miguel Almirón (Atlanta United), Michael Bradley (Toronto FC), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Kaká (Orlando City SC), Dax McCarty (Chicago Fire), Ignacio Piatti (Montreal Impact), Bastian Schweinsteiger (Chicago Fire), Diego Valeri (Portland Timbers)
 
Támadók: Jozy Altidore (Toronto FC), Dom Dwyer (Sporting Kansas City), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Nemanja Nikolić (Chicago Fire), David Villa (New York City FC)

Két csapat névsorát olvashattátok. Az egyik közönségszavazatok alapján állt össze (Niko is így került be), a másikat pedig a Chicago Fire és jelen esetben az MLS All-Star csapatának edzője, Veljko Paunović állította össze a szavazás lezárta után.

A mi részünkről a tegnapi hírek szerint a sohamegnemsérülő Bale (ehm… azt hiszem összekevertem a jelzőhöz tartozó játékosokat, de ez már így marad, nincs lehetőség korrektúrára. Ne haragudj, Nacho!) és a német gépipar remekműve (also known as Mr. Alibi) hagyja ki sérülés miatt a találkozót, illetve CRSEVEN is, aki a jól megérdemelt pihenését töltené, ha az adóhatósági mizéria okán nem kellene bíróságokra járnia. (Fun fact: úgy sikerült megoldani a bíróságra való bejutást és az onnan kijutást, hogy alig készült kép Cristianóról. Szerveztek egy sajtótájékoztatót, ahol a bíróság után CR elmondta volna a legépelt szöveget – legalábbis így tudták a firkászok. A mikrofonok elé aztán a portugál egyik ügyvédje állt ki, míg a játékos a „hátsó” ajtón távozhatott a sajtó zavaró vakui nélkül.)

A mai hírek szerint Bale játszani fog. Sőt, Kroos is – pár percet. Pintus csodákra képes.

A meccstől sokat ne várjatok. Az ilyen mérkőzések nem a szakmának szólnak, hanem az emberek pénztárcájának. Zidane biztosan kér és követel majd támadásban és védekezésben is automatizmusokat (by PÁL) – jogosan, hiszen már csak egy felkészülési meccsünk lesz (Európai Szuperkupa – de erről majd az akkori Beharangban írok Nektek), aztán kezdődik a szezon.

Mint az közismert, egy dologra kell figyelnie mindenkinek a pályán: senki ne sérüljön meg. Ennél nincs fontosabb.

Ha az eredményt kellene megtippelnem, azt mondom 4-5 lőtt és 2-3 kapott gól lesz. Ezt a meccset már megnyeri a Madrid és kellemes érzésekkel gondol a kellemetlen érzéseket keltő Mourinho-féle Unitedra.

A MARCA szerint Bale és Asensio harcol a kezdőtagságért. 


A találkozót az Eurosport 1 közvetíti. Az eredmenyekDOTcom oldal szerint 2:30-tól lesz a meccs, egyéb források 3:00 órára lövik be a kezdő sípszót. Rátok bízom, mikor keltek fel.

Végül pedig a kvíz! Hajrá, Madridisták!


Ha tetszett a poszt: osszátok meg és kommenteljetek!