Elérkeztünk a kezdő XI utolsó szakaszába, ahol a csatárokat neveztük meg. Ronaldo, Mór, Nistelrooy, Soldado vagy esetleg Raúl? Mivel majdnem mindenki a klasszikus 4-4-2t választotta, kevés a variációs lehetőség főleg, hogy egy valaki mindenkinél szerepel. Nos, meglepődünk? Kétlem!

IronRock:

Raúl: El Capitán-nak helye van itt. És nem CR7, meg nem az Igazi Ronaldo, hanem Ő. Mert amikor már nem ő volt az első számú csatár, szélre kitéve, second striker-ként is minden megtett a csapatért. Ezért ő.

Morientes: Baszódj meg miatta is kedves Florentino! Ilyen fejjátéka kevés éknek volt mint neki. És Raúllal halálos párost alkottak. Ha nem bontják meg őket, még évekig az őrületbe kergethették volna a védelmeket, és aligha lett volna olyan csapat, akinél nem lett volna tele a gatya, ha a Raúl-Morientes csatársor várta volna őket.

Casillas - Michel Salgado, Hierro, Ramos, Roby Carlos - Makelele, Modric, Solari, Zidane - Raúl, Morientes

Maverick:

Boldog és szerencsés vagyok, hogy többször és több emberrel is megélhettem azt az érzést, amikor valamely társaddal szinte telepatikus összhangban vagy. Amikor csukott szemmel, háttal is le mered tenni a labdát, mert egyszerűen nem lehet máshol a társ. Amikor nem kell kiabálni, csak összenéztek, és mind a ketten tudjátok, hogy mi lesz a következő 12 passz, mert egyszerűen nem lehet más... Megélni ezt egy csoda, és enélkül nem ugyanaz egy sportolói karrier szerintem. Viszont látni is különleges élmény. Raul és Morientes szinte egy lélek voltak 2 testben, egy játékos 4 lábbal. Az ember nézte őket, és ámult. Fel sem merülhetett a nézőkben, hogy a foci nem egy csapatjáték. A mai keretből sokaknak fogalma sincs, hogy mindez milyen élmény lehet... Morientes eladásakor könnyek csordultak ki a szememből. Az iskolapéldája annak, hogy az egész néha több, mint a részek összege. Egy ilyen kapcsolatot épeszű ember nem bontana meg soha. 

   

Casillas - Salgado, Carvalho, Ramos, Roberto Carlos – Redondo, Solari, James, Guti - Raúl, Morientes

Sultan:

Raúl, a nagybetűs MADRIDIZMUS, igazi “franchise player” volt, előtte leginkább Di Stefano, esetleg Puskás volt ilyen.

Ronaldónál élőben sosem láttam jobb csatárt. Ez ilyen egyszerű.

Casillas - Salgado, Hierro, Ramos, R. Carlos -  Modric, Guti, Redondo, Zidane -iRoni, Raúl

Realpats:

Raúl – Homemade galaktikus, a Real Madrid maga! Alig várom, hogy visszatérjen a klubhoz, a neki tetsző pozícióban.

Ronaldo – Gyerekkoromban mindenki Ronaldo akart lenni. (Most meg már azok is lettek, nem rég láttam a híradóban egy Berki Ronaldo nevű gyereket.) A világ legjobb csatára. Sajnos mire hozzánk került már leszállóágban volt a pályafutása, sőt annak sem örültem, hogy Morientes-t beáldozták érte, de túlságosan jó labdarúgó ahhoz, hogy kihagyjam a csapatomból.

 

Casillas- Ramos, Pepe, Hierro, Roberto Carlos – Makelele, Figo, Zidane, CR - Raúl, Ronaldo

BawJose:

Raúl. Úristen, kiket hagytam ki... CR, R9, RvN....Maffiózó...  Soldado... :D Játékintelligenciában csak R9 van vele egy lapon, de itt is a Madridizmus és Raúl eleganciája miatt El Capitano került be. Ja igen... Zidane, Figo, Carvajal, Makalele, ők azok, akik nem voltak első/másodszámú kapitányai a csapatnak. Azt hiszem, ebben a csapatban van elég intelligencia, dinamizmus, taktikai érzék, joga bonito és a mindig kellő suttyóság. :) 

 

Iker-Carvajal, Ramos, Hierro (C), Roberto Carlos – Makalele, Redondo, Figo, Zidane, Guti - Raúl

Zizou:

Robinho: Brazil létére tehetsége abszolút megvolt, viszont karrierben szintén azok közé tartozott, akik nem érték el a maximumot. Ha iagzán formában volt, akkor élmény volt nézni a játékát. Gyilkos triót alkothatna Raúllal és Zidane-nal.

Casillas-Sergio Ramos, Hierro, Cannavaro, Roberto Carlos -Modric, Seedorf, Makelélé, Zidane - Robinho, Raúl

Norma_va:

Raúl: Kedvenc játékosom of all. Nem tudom, hogy lesz-e még ilyen focista a csapatunkban, mint amilyen ő volt.

Robinho: Még a brazil válogatottban szerettem meg őt igazán. Nagyon kedveltem az olyan típusú játékosokat, mint ő. Nem véletlen, hogy Dinho az egyik kedvenc focistám, és Robinho nagyon rá hajazott. Amikor hallottam, hogy a Realba igazolt, felhőtlen volt az örömöm! Az akkori csapat kedvencemmé nőtte ki magát, mondanom sem kell, hogy nagyon csalódott voltam, amikor eligazolt tőlünk.

Casills - Ramos, Carvalho, Helguera, Roberto Carlos - Lass, Guti, Zidane, Özil - Raúl, Robinho