Jelentés a Királyi Rombolóról
Ez egy elfogott titkosított (de általunk megfejtett) távirat, ami a Real Madrid romboló jelentése a Sárga Tengeralattjáróval való ütközete előtt. Ancelotti kapitány és legénysége, bár hazai vizeken hajózik, megütközni kényszerül a Sárga Tengeralattjáró Villarealból származó legénységével. A csata, bár a romboló helyzeti előnyét nem veszélyezteti közvetlenül, mégis fontos értékmérő a későbbi ütközetek miatt. Lapozás után bemutatjuk a Királyi Romboló legénységét és az ellenfelet.

A fedélzeten:
Ancelotti kapitány - sok csatát megélt, érdemes főparancsnok, a világon jelenleg harcban legeredményesebb kapitány, méltó a Királyi Romboló hídjára
Casillas - Sok csatát és diadalt megélt első tiszt, védelmi főparancsnok


Carvajal - első osztályú matróz fiatal kora ellenére, a hajó jobboldali védelméért felelős, de a támadásokat is hatékonyan segíti
Pepe - sok csatát megélt érdemes matróz, a védelem koordinátora
Varane - fiatal, ám kora ellenére érett, megfontolt döntésekre képes, a hajó központi védelméért felelős első osztályú matróz
Marcelo - érdemes matróz, fő feladata a hajó bal oldalán a védelem és a támadások támogatása. Jelenléte most pótolhatatlan.


Kroos - másodtiszt, az ütközetben stratégiai főparancsnok, a támadások ütemének és sebességének meghatározója gyors, pontos döntéseivel.
Silva - fiatal, de ambíciózus matróz, aki a kapitányt egy hónap alatt meggyőzte teljesítményével. Fő feladata a védelemből támadásba átmenés zökkenőmentes biztosítása
Isco - zseniális képességű harcászati tiszt. Bárhol, bármilyen helyzetben képes csapást mérni az ellenfélre egy váratlan húzással, ugyanakkor a védelmet se hagyja magára. Jelenleg pótolhatatlan tagja a romboló legénységének.



Bale - egysíkú torpedótiszt. Csak előre tud lőni, de azt többnyire hatékonyan. A támadások során általában nulla csapatmunkával veszi ki a részét, amiért a hajón való szerepét sokan megkérdőjelezik. Az ütközetekben viselt idegesítően béna hajráfja még rátesz erre.
Benzema - Csapásmérő tiszt. Erőssége a váratlan megoldások, a támadásokban a csapatmunka, és ha kell, védekezni is hajlandó. Fontos tagja a romboló támadóerejének.
Ronaldo - Fő csapásmérő tiszt, a romboló jelenleg legfontosabb erőssége. Ha a fedélzeten van, általában egy találat már biztos, bár az elmúlt időben magánéletbeli gondjai miatt kevésbé volt hatékony. Ritkán hibázik, az ellenfelek joggal rettegnek tőle.



Ancelotti kapitány: - Casillas első tiszt! A legénység jelen?
Casillas első tiszt: - Kapitány Úrnak jelentem, a legénység teljes látszámban jelen!
Ancelotti kapitány: - Helyes! Mit tudunk az ellenfélről?
Pepe érdemes matróz (nevetve): - Mi számít? Szétlőjük őket is, mint a többieket!
Ancelotti kapitány: - Türelem, Pepe! Különben se adtam engedélyt a szólásra! Lássuk a tényeket, első tiszt!
Casillas első tiszt: - Értettem, kapitány! A Sárga Tengeralattjáró a szezoni hadművelet során jól szerepel. Jelenleg a hatodik helyen vannak, de egy újabb siker ellenünk eggyel előre is mozdíthatja őket. Jó erőkből állnak.
Ancelotti kapitány: - Erősségeik?


Casillas első tiszt: - Látványosan támadnak, sose adják fel. Idegen vizeken elkapták az általunk méltán rühellt matracos kalózokat is. Legyen szabad megjegyeznem, hogy egy hétközi nemzetközi ütközet miatt fáradtabbak mint mi, tehát nőhetnek az esélyeink.
Ancelotti kapitány: - Ezzel ne számoljunk. Kik lehetnek náluk a fedélzeten?
Casillas első tiszt: - Értesüléseink nem pontosak, de Toral kapitány, a következőket hívta ma estére szolgálatba:
Asenjo - Rukavina, Dorado, Musacchio, Mario - Gomez, Pina Marcos(?), Campbell - Santos, Moreno
Ancelotti Kapitány: - Tehát a klasszikus 4-4-2 felállás...régi szép idők.
Casillas első tiszt: - Uram, a legénység várja az utasításokat.
Ancelotti kapitány: - Nem térünk el a haditervtől. 4-3-3-as formáció marad. Marcelo és Carvajal! Kiemelten fontos lesz a ti szerepetek!
Carvajal és Marcelo: - Értettük, kapitány!
Ancelotti kapitány: - Ronaldo! Készen áll?
Ronaldo: - Mint mindig, kapitány!
Ancelotti kapitány: - A maga szerepe ma különösen fontos lesz. Le kell gyűrni az ellenfelet, és ehhez egy teljes értékű Ronaldóra van szükségünk! Képes megfelelni a feladatnak?
Ronaldo: - Mindent megteszek, uram!
Ancelotti kapitány: - Ezt el is várom. És mindenkitől! Uraim! Nehéz és veszélyes csata áll előttünk, és a hazai vizek nem jelentenek most igazi előnyt. A Sárga Tengeralattjáró elejtett már egy komolyabb trófeát. Nem szeretném, ha mi lennék a következők!
Legénység: - Értettük, kapitány!
Ancelotti kapitány: - Nehéz és komoly küzdelem vár ránk. De győztesen fogunk távozni! És ma este a lényeg: Elsüllyeszteni a Sárga Tengeralattjárót!
Legénység: - Hajr......safsfsgs



Kémszolgálatunk sajnos csak eddig jutott az üzenet megfejtésében. De hát a lényeg így is átjön. Legénységünk harcra kész, és mire eltelik a 90 perc, elsüllyesztjük a Sárga Tengeralattjárót!