Kedves olvasó! Különleges, kulisszatitkokba NEM beavató beharangozónak lehet ma tanúja. A bejegyzés szereplői nem valós személyek, bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve. (Ilyen a Merengőknél SOHA, SEMMILYEN körülmények között nem fordulhat elő.)

krysal: ...Ohó, srácok, ma játszunk a Cornellával, vagy kivel. Ki írja, nem találom sehol a listánkban!?

MLM: Én nem.

Maverick: Hali, épp a Timbuktuba tartó gépről írok, idegenben játszik a floorball csapatunk, nem én vállaltam be, valószínűleg a stream is akadozni fog.

Iron: Mindig, aki kérdi, krys...

krysal: Az odavágót is én írtam meg nagy nehezen, ne csesszetek már ki velem...! .... és bakker... tényleg én írtam be magam...

sultan: Nehéz az élet.

krysal: Oké, akkor szedjünk össze valamit. Segítetek? Annyi munkám van, hogy fingani sincs időm.

norma_va: Kb. ugyanaz leírható, mint ami az előző meccskor... olyan laza lesz, hogy realpeter akár két nővel is meg tudja nézni...

krysal: Jó, az oké, de csak lehetne valami érdekességgel spékelni a posztot.

Zizou: Azt mindenképp írd bele, hogy Zidane a legnagyobb király! :)

krysal: (...ez hogy jön ide?)

Zizou: Statisztikailag kicsi az esély arra, hogy életképes eredményt érjen el vendégségben az alsóbb osztályú gárda. Ha gondolod, keresek neked ide vonatkozó táblázatokat.

krysal: Jöhet, persze. Mondjuk én emlékszem rá, hogyan szopott ki nem egy Real alsósok ellen... Szóval, foglaljuk össze: adott egy lower osztályú csapat, akik otthon tisztesen helytálltak, és nagy élmény lesz nekik a Bernabéuban játszani, de végülis kiesnek majd, mint a szél. Kb. ennyi volt a múltkori lényege, mit lehetne még...?

Maverick: Hali! A meccset megnyertük, most Botswanába megyek egy hidegfúziós kongresszusra. Szerintem írjátok bele, hogy Kroost pihentetni kéne, mert nem nyomhatja le az egész szezont egy az egyben!

Iron: Ancelotti azt nyilatkozta, mindenképp lesz változtatás a hétvégi kezdőn, de nem látja úgy, hogy fáradt lenne a keret. Mondjuk ez hülye, addig kell pihentetni, ameddig lehet, egy sokadrangú kupameccsen igazán megteheti. Otthon játszunk, előnnyel indulunk... Mi kell még?

sultan: Te ezt leírnád, hogy Ancelotti hülye...? Na, készülhetünk az újabb hülyebloggerbárkiírhatanetre kioktatásra.

krysal: Mondasz valamit. Nah, kanyarodjunk vissza. Én is olvastam az interjút, állítólag Jesé még nem fog kezdeni, pedig ideje lenne a visszatérésének.

sultan: És kit tehermentesítene?

MLM: Cét?

Iron: Őt aligha, már akkor meg van sértődve, ha lecserélik, nem hogy a helyére nevezzenek valakit...

krysal: Jó, de amit idén nyújt, meg is értem, hogy játszani akar...

Maverick: Üdv, most épp az USA keleti partjára repülünk, egy kísérleti űrrakéta-tesztre, mindjárt felszállunk, a meccsig nem leszek mailközelben. Még annyit, hogy szerintem Cé 10 év után most kezd igazán kiteljesedni, már nem csupán az öncélú játék jellemzi, alázatosan teszi a dolgát a társak üdvéért is. Ez megsüvegelendő!

krysal: Jaja, erről beszélek. Ugyanakkor ő sem lesz fiatalabb, meg kell becsülnie az erejét, és azt is, hogy van, aki be tud ugrani az ilyen kvázi tét nélküli meccsekre.

Iron: Inkább Bélát helyettesítené...

Sultan: Oké, Iron, a Te viszonyod tudjuk, hogy speciális Bale-el...

Iron: Bale-el nekem "Bale-elt" viszonyom van:)))

MLM: Ja.

norma_va: Ha Carlo helyében lennék, a védelemben mindenképp helyet adnék a peremembereknek. Coentrao alig játszik, Varane-nak mindenképp illik adni játékperceket, a tizenhetes is beférne, meg Nacho is. Én így állnék fel.

Zizou: Statisztikailag ez a legjobb lehetőség arra is, hogy Csicsarító is játéklehetőséget kapjon!

norma_va: Plusz Illarramendi is beférne, hosszú távon tényleg szükség lehet őrá is. Modric kidőlt, ha ne adj' Isten Kroos is kiesne, qrva nagy szarban lennénk.

sultan: Na és a Herceg?

krysal: Ó, ne már, már Te is??! Mondjuk ide pont megfelelő lenne a "Világbajnok"... Illarra mehetne, és Carlo mintha azt is mondta volna, hogy Medrán is szerepet kap. Na, akkor a felállás megvan. Még valami? Ellenfélről?

Iron: Szerintem nincs, az olvasók is kb. böcsületből nézik majd a meccset, madrildi meg majd hozzáírja a góllövőket kommentben, és végre GH14 pulzusa sem fog felkorbácsolódni, ha Casillas a padra kerül. Az ellenről meg... Hát, a múltkor megírtál mindent, aki akarja, visszaolvassa... Legalább lesz kommentfogó hozzá.

krysal: Ja, hánytól is lesz a találkozó?

MLM: 8.

krysal: ...a picsába már, ma sok munkám lesz este, lehet a meccset se látom... Majd összedobunk valamit a beharira közösen?

Zizou: Persze, még szép! Ezért vagyunk közösség!

Iron: Simán!

krysal: Oké, akkor csapjuk, kilövöm a cuccot. Jó meccsnézést!
...
..
.
..
...

Equinox: Hali, srácok, most jutottam netközelbe, lemaradtam valamiről?