A Real Madrid hét közben 2-0-s sikerrel tulajdonképpen eldöntötte a továbbjutás kérdését, pedig az olaszokban több veszély rejlett, mint ami a meccsen kijött, és az eredmény terén is szorosabbat vártam. Zidane-nak, illetve az eddigi győzelmeknek köszönhetően Madridban most minden szép és jó. Így érkeztünk el soron következő La Liga összecsapásunkhoz. Ezúttal a királyi gárda a La Rosaledába látogat el, ahol senkinek sincs könnyű dolga. Beharangozó következik!

 

A Malaga nem mondható, hogy Európa labdarugó elitjéhez tartozna, de még a spanyol bajnokság top csapatai közé se tudja beverekedni magát. Egy erős köépmezőnyben képviselteti magát, mindazonáltal nem szabad lebecsülni őket. Mai ellenfelünk ugyanis nem szokta könnyen adni magát, pláne hazai pályán. Az Atleticót megverték 1-0-ra, a Barca le tudta győzni, de csak 1-2-re sikerült. Sőt legutóbb szeptemberben találkoztunk velük a Bernabéu-ban, akkor is csak egy 0-0-ra futotta. Persze ez még a Pincér pincerkedése alatt történt.  Legnagyobb fegyverük mindenképp Kameniben rejlik, piszok jó kapus, ennek köszönhetően általában kevés góllal hozzák le a meccseket. Ami figyelmeztetnie kell Zidane-ékat, hogy most jól kell gazdálkodni a helyzeteinkkel.

 
Másik fontos szempont a mérkőzés kimenetelével kapcsolatban, hogy megfelelően vissza kell zárnia minden habfehér játékosoknak, mert 1-1 kontrával meglepetést okozhatnak. Kameni mellett még Juanpira, Santa Cruzra és a jelenlegi legtöbb találatot jegyző, Charles-ra (9) is oda kell figyelni. 
A mi oldalunkon a legnagyobb hír, hogy Benzema lesérült, ezért igazi ék nélkül kell lehoznunk a találkozót, ami semmiképp nem könnyíti meg a helyzetet. No, de túlságosan aggódni se kell, hiszen akad még itt góllövő. Példának okáért, Jesé-től sem áll oly messze a csatárposzt, sőt CR is képes még villani, és ha már minden kötél szakad akkor jön Modric és bevágja a léc alá. 

Modric-mágia

Ha reálisan nézzük a helyetet, akkor ez az év inkább legyen Zidane tanulóéve. Nem idén kell nagy trófeákat nyernie. Ebből kiindulva én személy szerint azt várom el a szezon hátralevő részében, hogy a játékunk összeálljon, ehhez pedig mindenképp szükség van az eddig kevesebbet szerepelt játékosokra. Tehát a mai mérkőzésen célszerű lenne, ha lehetőséget kapna Casemiro, Kovacic és Vazquez is. Én pedig 1-2-re tippelem a meccset, ugyanúgy, mint a Barca elleni. Hala Madrid! 

Kezdés: 16:00

TV: Sport 2.
 

Várható Kezdő: 

Malaga:Kameni, Rosales, Albentosa, Weligton, Torres, Juanpi, Camacho, Tissone, Fornals; Cop, Charles

Real: Navas, Marcelo, Nacho, Ramos, Carvajal; Modric, Kroos, Isco,James, Jesé, Ronaldo