Az a kellemes helyzet alakult ki a klub körül, hogy a legnagyobb probléma az, hogy Ronaldo túl sok gólt rúg tizenegyesből. Na, persze ez nem a mi problémánk, tehát újrakezdem: Az a kellemes helyzet alakult ki a klub körül, hogy 19 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, amin összesen 71 gólt rúgtunk, és csak 9-et kaptunk! Ki gondolta volna az év eleji botladozásunk után, hogy ilyen mutatókkal fogunk december elején bírni? Jön a következő áldozatunk, hajtás után beharangunk!

Mit is lehetne írni? Már megint meccset játszunk, megint egy könnyebbnek tűnő (?) találkozó. A csapat az Almería otthonába látogat, hogy majd 3 ponttal (nem mellesleg a 20. győzelemmel) térjen haza. Az elmúlt 3 mérkőzésen ellenük 17-1-es gólarányt tudtunk felmutatni, aligha most jött el a szépítés ideje. Nincsenek is jó formában, hiszen szeptemberben nyertek utoljára, sőt, még csak nem is nyertek saját otthonukban. Ennyi elég is lenne? Érdekelnek statisztikák? Aligha...

És nálunk mi a helyzet? Hogyan bírják a játékosok a média nyomását? A hakni mérkőzéseket? Élvezik? Nézzünk a kulisszák mögé...

"NEM BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍROOOOOOM!!!4!4négy!"

Hamár Kroosnál felmerült, hogy fáradt lehet, akkor Marcinál is probléma lehet. Szeptember óta minden mérkőzésen pályára lépett, bár többször cserélték le - avagy be -, Coentrao igazán több játéklehetőséghez juthatna mostanság...

"Muszáj koncentrálnom, hamár becseréltek Koncentráló helyett..."


"Ezaz, újabb meccs.. Most már csak hozok valami normális teljesítményt.."

Hát annak már mi is igazán örülnénk... Valami nincs rendbe Bale-el idén. Tavalyi teljesítményével se voltunk teljesen megelégedve, mindenki többet várt tőle, mégis, ha összehasonlítjuk az idei teljesítményével. Hááát.. Mondjuk azt, hogy van hova fejlődnie. Az idő telik, a sérülésére nem lehet már fogni. Játszik is rendesen, tehát illene valamit felmutatni, mert a madridi szurkolók nem a türelmükről híresek.

"Na mivan, mi? Én lettem a meccs embere! Mindenki felett vagyok! Juhuuu"

"Bakker.. Gól rúgott, meccs embere lett. Most mégis mihez kezdjek?"

Na igen.. Ez is egy érdekes kérdés. Danitól nem ezt a teljesítményt szoktuk meg. Nem vészes ez, de mintha kicsit belefáradt volna a meccsekbe. Többször lehetne padoztatni, hiszen Nacho várja a játéklehetőséget és rendre jól teljesít. Mindig magabiztosan játszik, hiba nélkül. Carvajalnak újra meg kell keresnie a sikerekhez vezető utat - már ami az egyéni teljesítményt illeti -, mert szükségünk lesz rá jövőre.

"Ó a francba, ó a francba! Nem szóltak, hogy ez pattog is..."

Kroos most tudta meg, hogy Khedira még sérült, így kénytelen ismét kezdőként pályára lépnie.

"Tökéletes! Khedira még sérült, újra bizonyíthatok csereként!"

Nekem nagy kedvencem Medrán, több szempontból is: 1. Castillás nevelés, aki nagy jövő előtt áll. Carlo látszólag bízik benne, és Pérez is pozitívan nyilatkozott róla. 2. Tökéletesen beleillik a rendszerbe. Védekező középpályás eredetileg, de előrefelé se bizonytalan vagy botlábú. Nagy potenciál van benne, ki kell használni! Becsüljük meg saját gyermekünket!

"Ezen a bolygón ÉN vagyok a legjobb!"

Az idei szezonja (eddig) magáért beszél...

(Pár hónappal ezelőtt)

Pérez: Psszt... Cris! Hallod, csesszünk már ki a világgal.. Benne vagy?

Cris: Ja, mondjad. Mit csináljak? Ne lőjem be a hajam? Vagy hagyjam ki a szolit? Nem gáz, ha csak 2-szer megyek egy héten.

Pérez: Beszélsz itt hülyeségeket! Arra gondoltam, milyen vicces lenne, ha néha passzolnál és adnál pár gólpasszt. Képzeld el a fejeket, amikor azt látják, hogy te vezeted a gólpassz listát decemberben...

Cris: Hááát Flo.. Nem tudom. Valami olyanra gondoltam, ami kicsit feldobná körülöttem a médiát. Tudod, szeretem, ha középpontban vagyok.

Pérez: Elintézem, hogy tied legyen az Aranylabda. Majd kampányolok.

Cris: 8 assziszt a ligában elég? Na jó.. adok még egyet a BL-ben is. 


Tehát, így nézhet ki a portánk jelenleg. Izgalmas mérkőzést nem nagyon várok, de gólokat annál inkább! Mivel hétközi meccsen telibetaláltam a kezdőcsapatot, most megpróbálkozom újra - bár most nem Carlo szerepben-.

Várható kezdőcsapat:

*Ramos eltiltás miatt nem léphett pályára.

TV: Sport 1, 20:45