Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gondolatmenés III.

Az előzőekben betekintést nyerhettünk a '90-es évek figyelemre méltó gárdáira, megismerhettünk három különböző egyesületet, köztük a Real Madridot is. Kiterjesztettük tudásunkat a királyi klub újkori arculatának létrehozóinak tevékenységére, Sanzra és Pérezre. A következőkben egy másik aspektus kerül nagyító alá, melyben a jelen és a jövő is terítékre kerül, de ezt is korábbról kell indítanunk. Fogjunk hozzá... (hosszú olvasmány jön!)

0 Tovább

Csak a szokásos

Csak a szokásos henger, egy újabb ellenfél kipipálva, Ronci újabb rekordot döntött, és ismét meggyőződhettünk róla, mennyire brutálisan jó csapatunk van. Ennyivel ki lehetne pipálni a tegnapi meccset, pedig nem volt az annyira egyszerű, ahogy az eredményben látszik. De meglett, és egész egyszerűen nem tudok belekötni a csapatba. Legfeljebb a bíróba lehetne. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Back to the business!

Végre véget értek az utolsó EB-selejtezők idén, kedvenceink épen, eredményekben és játékpercekben többé-kevésbé gazdagon tértek vissza. Szerencsére senkinek nem kellett oda-vissza egyik óceánt se átrepülnie egy meccs miatt, tehát nem dögfáradtan, az időeltolódást számítgatva tértek meg a Valdebebasba. De mostantól vissza a taposómalomba, ideje előszedni a habfehér, a Telekom-színű, és a giccsesen undorító fekete sárkányos mezeket, mert a bajnokság folytatódik. Mindjárt ma, lapozás után beharang.

0 Tovább

Virtuális kalandozások a topligákban

Még az őshazában kompanynak volt egy érdekes posztja, miszerint mire mennének habfehér kedvenceink a másik három topligában? Az még Mou alatt volt, a csapat is más volt (noha a játékosok 80%-a most itt van), de a kérdés továbbra is érdekes: elég lenne-e ott, és ha igen, mire, amit habfehér kedvenceink az eddig eltelt 11 forduló alatt a Bohócligában La Ligában mutattak? A válogatott szünet végével folytatódnak a bajnokságok, lapozás után végigjárjuk őket és merenguenk.

0 Tovább

14 kicsi indián a FIFA vírus árnyékában

Túl vagyunk az utolsó válogatott szüneten, már ami ezt az évet illeti. A rövid uborkaszezon során, mint mindig, a különböző átigazolási pletykák szolgáltatták a hírek nagy részét, és mivel a Real Madridról van szó, így ebben is igen előkelő szerepet tölt be (sajnos). A sláger most Gareth Bale eligazolása, mondván, hogy kiszorult a kezdőből. Bár azt képtelenek belátni a sportújságírók többsége, hogy egyelőre szó sincs ilyenről, csak sérült volt. De a lényeg, hogy már most a nyári eligazolásáról cikkeznek. Szerintem ez elhamarkodott lenne, mert bármennyire is rosszul kezdte az évet, még bőven hasznos lehet számunkra. A másik vezető pletykahír, hogy a jelenlegi két kiváló kapusunk mellé igazolunk még egy harmadikat is. NO COMMENT! Visszatérve a válogatott szünetre, 14 Real játékos vett részt ezeken a meccseken, és ahogy lenni szokott, nem úsztuk meg sérülés nélkül. Sőt, rendesen beszoptuk. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk sorjában a játékosokat és a teljesítményüket…

0 Tovább

Tündérmese avagy Andersen is megirigyelné

Történetünk Villaverde Altóban kezdődik, Madrid déli részén található szegény negyedben. Főhősünk egy itt élő család harmadik gyereke, aki már fiatalon csiszolatlan gyémántnak bizonyult a labdarúgás terén. Egy helyi amatőr kölyökcsapatban kezdett el focizni, a San Cristóbal de Los Ángelesben. Már itt híressé váltak egy bődületes statisztikát produkálva, egy hónap alatt 175 gólt szereztek, de csak egyet kaptak. Így történt, hogy a tehetséges kissrác a városi rivális Atlético Madrid utánpótlás képzésébe került, apja nagy örömére, hiszen az egész család Atlético szurkoló volt.

0 Tovább

Comfortably numb!

Valahogy így érezhettük magunkat az elmúlt meccs során. Kellemesen ellazulva húztuk be, pedig a Rayo próbált megtenni mindent ennek az ellenkezőjéért. Nem jött be. Hiába szóltam előre, ha hagyják magukat, hamarabb szabadulnak. Három pont a zsebben, újabb ellenfél gereznája feltűzve a Trófeák Termébe (lassan olyanok leszünk, mint a Predatorok űrhajója), láthattuk Herr Tonit tündökölni, Ronci újabb rekordot és trófeát húzott be, a csapat pedig szép lassan lépeget a Valaha Látott Legjobb Real Madrid titulus felé. Hajtás után összefoglalunk.

0 Tovább

Előre a Carlói úton!

A skizoid néhai hazai komcsi ünnep "árnyékában" habfehér kedvenceink ismét újabb áldozatra lesvén várják a juhot Rayot a mészárszéken Bernabeuben. Ezúttal a Rayo kerül terítékre, és várhatóan nem is adják majd olcsón a gereznájukat, de akkor is felfűzzük az övékét is a Trófeák Falára. Lehet könnyű, lehet nehéz, csak kedvenceinken múlik. Bőszen reméljük, hogy nem az utóbbi lesz. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Ott vagyunk a legjobb 16-ban!

A beharangozó megírása előtt még adtam némi esélyt annak, hogy egy jó meccset láthatunk, az összeszorított fogú ígéretek és pozitív nyilatkozatok az ellenfelünk részéről sajnos csak a show kötelező elemeiként funkcionáltak a valóságban. Már a kezdő 11 publikálásakor nyilvánvalóvá tette a Pool, hogy milyen várakozásai vannak ezzel a Bajnokok Ligája találkozóval, és mit hajlandó tenni azért, hogy futballra emlékeztető jelenetek is legyenek. Nos, nem sokat. Ahogy a beharangozóban már utaltam rá, számunkra is elérkezhet egy kevésbé koncentrált szakasz, s egy erősen feledhető mérkőzést láthatott a zsűri.

0 Tovább

A kövér néni még csak most vesz levegőt

Miután Equinox kolléga remekül összeszedte a múltat a liverpooli odavágó előtt, és kiválóan árnyalta azt a szakadékot, ami a két gárda múltra vonatkozó statisztikái, és az utóbbi évek formája között mutatkozik (elvált a tüdő a májtól), kissé másfelől próbálom megközelíteni az esti meccs felvezetését. A "szikét" finoman kezelve, inkább a saját formánk fenntarthatóságát boncolgatnám, feltéve a kérdést, hogy helyes pályára állt-e a Real-rakéta, melynek tavasszal kell majd robbannia.

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook