Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adíos, Pepe! - VENDÉGPOSZT

Ahogy azt már megszokhattátok, a nyáron felajánlottuk a lehetőséget, hogy vállalkozó szellemű blogger jelöltek kipróbálhassák magukat nálunk. Ez a poszt is egy jelentkezőnktől érkezett. A poszt végén pedig mind a formban, mind pedig a kommentszekcióban véleményezhetitek... Mi így búcsúzunk Pepétől!

0 Tovább

Köszönjük, Álvaro!

Arbeloa visszavonult. Sokakban talán ambivalens érzések vannak vele kapcsolatban, de a Real Madrid neveltje volt, aki összesen 8 szezonon át szolgálta a klubot. Kemény, sokszor a sportszerűség határát súroló jobbhátvéd volt, akiben nyilván nyomot hagyott a 3 szezonos Liverpool-i kitérő, de megmaradt annak aki volt. Egy szerény, értelmes, szívét-lelkét a csapatáért a pályára kitevő játékosnak, aki lehet hogy a képességeivel nem feltétlenül, de a szorgalmával, a mentalitásával és az akarásával mégis olyan magasra jutott, mint kevesen a futball történetében. Hajtás után elbúcsúzunk(?) a 17-estől.

0 Tovább

Mindenki másképp csinálja - VENDÉGPOSZT

Ahogy azt már egyik posztunk végén említettük, új szerzőtársa(ka)t keresünk csapatunkba. (Igen, még mindig lehet jelentkezni) Ehhez pedig felkértük a jelentkezőket, hogy írjanak nekünk/nektek egy posztot. A vendégposztok névtelenül fognak kikerülni, viszont a Ti segítségeteket is kérjük. Részletek a poszt végén. Innen átadjuk a szót az egyik jelöltnek.

0 Tovább

A Real Madrid nyári erősítési, illetve gyengítési lehetőségei (VENDÉGPOSZT)

Ahogy azt már egyik posztunk végén említettük, új szerzőtársa(ka)t keresünk csapatunkba. Ehhez pedig felkértük a jelentkezőket, hogy egy általuk választott témában írjanak nekünk/nektek egy posztot. A vendégposztok névtelenül fognak kikerülni, viszont a Ti segítségeteket is kérjük. Részletek a poszt végén. Innen átadjuk a szót a második jelöltnek.

0 Tovább

Védekezési formák a szögleteknél

Sokszor kívántuk a kedvenceinket a pokol legmélyebb bugyraiba, amikor már-már kabaréba illő módon kaptunk gólt rögzített szituációból. Oly könnyen kaptuk ezeket, mint örömlánytól a szifiliszt, de jelentem változás állt be ezen a téren, legalábbis, ami a szögleteket illeti, hiszen a 2016/17-es idényt tekintve mindössze három alkalommal mattolták a védelmünket, illetve KeyLORD kapuját ily módon. Ebből kifolyólag szeretnélek egy kisebb merülésre invitálni titeket a szögletek világában, a sarokrúgások kivédekezésének művészetébe.

0 Tovább

Norma vs Jose: Az Asensio-vita

Tegnap este a kommentfolyamban újabb remek téma került elő, méghozzá Asensio eredeti, természetes posztja. Bár nálunk Zidane a legtöbbször szélre vezényli, eddigi pályafutása alapján nem szélső. Erre kikerestem a tavalyi és tavalyelőtti mérkőzéseit, azokon milyen pozícióban játszott, ha a kezdőben kapott helyet. Ezen számhalmazok alapján Attacking Midfielderként játszott a legtöbbször, illetve kevesebbszer, de valóban játszott jobbszélsőként és balszélsőként is. Norma szerint pedig Asensio winger (azaz szélső). A kommentem után chatben azt írtam Normának, hogy…

0 Tovább

Szárnysegédet Ronaldónak - VENDÉGPOSZT

Ahogy azt már egyik posztunk végén említettük, új szerzőtársa(ka)t keresünk csapatunkba. Ehhez pedig felkértük a jelentkezőket, hogy egy általuk választott témában írjanak nekünk/nektek egy posztot. A vendégposztok névtelenül fognak kikerülni, viszont a Ti segítségeteket is kérjük. Részletek a poszt végén. Innen átadjuk a szót az első jelöltnek.

0 Tovább

Hogyan kell focizni? 

Tegnap a kommentfolyamban érdekes szösszenetre lettem figyelmes - arról beszélgettünk, hogy mi kell a sikerhez. Hit. Igen, természetesen, de mi kell még és minden, ami kell, milyen arányban kell, hogy elkeveredjenek egymással a siker elérése miatt? És mi a siker? A trófea, a trófeák? A klubra jellemző játékstílus? Mindkettő? Siker az ősi (értsd: a Hominina 4-6 millió évvel ezelőtti megjelenéséhez képest nagyjából 80-100 éves rivalizálás jelzője) ellenfél legyőzése, miközben trófea nem kerül a vitrinbe? Azt mondják, a foci egyszerű játék, mégis órákat (napokat) képesek vagyunk eltölteni egy-egy mérkőzés megvitatásával. Miért?

0 Tovább

Szezonzáró - 16/17

Foglaljuk össze Mi magunk, a Közösség, hogy milyen is volt ez a szezon, amelyet magunk mögött hagyunk jelen anyaggal. SIKERES! De részletezzük! Részletezzétek. Mi leírjuk a magunk részét, Ti pedig kiegészítitek a saját véleményetekkel. Lássunk neki...

0 Tovább

Mennyiért adnád el Moratát? (VILLÁMPOSZT)

Egyre erősebbek azok a hangok, amelyek Morata angliai távozását vetítik előre. Szó van a Chelsea és az utóbbi órákban az MU érdeklődéséről is. Ez utóbbi esetében egy 70M ojrós ajánlatról is lehet olvasni. Alvaro tegnap arról nyilatkozott, hogy a Világ legjobb csapatában, azaz a Real Madridban tervezi a folytatást. De... játszunk el a gondolattal! Te vagy Perez, mennyiért és miért annyiért adnád fel postán Alvarót?

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook