Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koronás Király

Te, Madridista barátom! Bárhol is legyél, élvezd ki a sikert! Megérdemelted, megérdemeltük. 33. alkalommal került jó helyre a trófea és legutóbbi információink szerint Ramos sem tett kárt benne. Mi volt itt? Mi volt ez a bajnoki szezon?

0 Tovább

Ligadöntő 6/6

Csupán egy karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy a magasba emelhessük a Spanyol bajnoki trófeát. Az útunkban pedig csak egy Malaga áll, melyet egyedül a Barcelona noszogat hátulról, hogy ugyan már lökje ki a kezeink közül azt a serleget, hogy a markunk közül kicsúszott kupa ne a busz alá essen, hanem a katalánok ölébe. 5 év után újra felérhetünk, újra odaérhetünk és újra miénknek tudhatjuk Spanyolország legjobbjának járó trófeát! "Az óra ketyeg, a világ pörög, és egyszerűen nincs időnk arra, hogy kisszerűen gondolkodjunk." - Így tehát nincs több dolgunk, hogy amíg lehet, a duplázáson járjon az eszünk.

0 Tovább

Csúcson az új CR7 - 13 gól egy hónap alatt!

Azt gondolom, hogy összességében azt kapta a Celta a Realtól, amit megérdemelt. Számos vonatkozását lehet és érdemes elemezni a mérkőzésnek, de a tényt, hogy 4-1-re nyert a királyi gárda, egyik érv sem tudja megkérdőjelezni. A spanyol bírók nem lettek jobbak, fújnak össze-vissza, de ezzel együtt a jobb csapat nyert a pályán, és immár 3 ponttal vezeti a tabellát. Összefoglalunk!

0 Tovább

Ligadöntő 5/6

A Real Madrid ma este realizálhatja a pontelőnyét a La Ligában, hisz az elmaradt mérkőzését pótolja be a vigói Balaídosban. Talán még emlékszünk, hogy a viharos szél tépázta meg a Celta stadionjának tetejét, és a hazaiak hathatós tökölésének hála, el kellett halasztani a találkozót. Igazság szerint elég sok véleményt lehetett olvasni arról, hogy a stadion gyorsan rendbe hozható lett volna, de a Celta kupameccse miatt élt a hétvégi pihenés lehetőségével, és kapva-kapott az alkalmon, hogy az időjárásra, és az alkalmatlan pályára hivatkozzon. Nekünk kifejezetten rosszul jött, hogy a bajnoki hajrában a BL-lel "súlyosbított" időszakban kell lejátszani a mérkőzést, miközben legnagyobb riválisunk, a Barca most csak hetente egy meccset játszik. Beharangozunk.

0 Tovább

A hibrid Real Madrid is működik

Miután Hamilton a tegnapi Spanyol Nagydíjon a célegyenesben, lágyabb keveréken megelőzte Vettelt, úgy tűnt, a németnek nincs sok esélye visszatámadni, holott még több, mint 20 kör volt hátra. A versenymérnöke megkérdezte a németet, hogy mit gondol a C-tervről (azaz, hogy egy be nem tervezett kerékcserét hajtanak végre és friss lágy szettet kap, amivel a futam utolsó köreiben elvben támadhatta volna Hamiltont). Vettel nem ment bele, hogy a verseny előtt kigondolt A és B terv után egy C változatot is megpróbáljon - nem is nyert. Aztán jött Zidane, aki összegyúrta az A és B csapatot, pályára küldte az új hibridet és…

0 Tovább

Ligadöntő 4/6

40 386 néző láthatta, ahogy a spanyol bajnokság 18. fordulójában az akkor tabella első Real Madrid az utolsó percekben veszíti el a mérkőzést a házigazda, az akkor tabella második Sevilla otthonában. Sokan emlékezhettek a találkozóra, hiszen ebben az időben egyébként is sokszor találkozott a két gárda a CdR miatt is (a Real Madrid B sikerrel vette az akadályt), de inkább azért maradt meg emlékeink között a meccs, mert Zidane meglepetésként az 5-3-2-es felállást választotta, amely nagyon nem ízlett a Sevillának, de a Realnak sem; valamint Benzema labdavesztése a 92. percben egy bedobás után azt eredményezte, hogy a friss téli igazolás, Jovetic egy átlövésből mattolta Navast. Akkor a nyakunkra értek az andalúzok. Lássuk, most hol tartunk.

0 Tovább

Okosan nem megy...

...de valahogy mégis ment. Nem vártunk semmi többet a csapattól és Zidane-tól, mint hogy ne dőljenek be annak, amit az Atletico előhúzhat, és amit itt előzetesen a beharangban megjósoltam. Mégis mintha egy Bud Spencer-Terence Hill filmet néztünk volna századjára. Tudtuk mi lesz, milyen pofonok és mikor fognak jönni, és tátott szájjal néztük - csak most mi kaptuk őket. Pedig mi tudtuk, mire számíthatunk, de meg se próbáltuk védeni őket. Hajtás után kissé indulatos ÖF.

0 Tovább

Csak okosan! 2.0

Az első ilyen nem sikerült valami fényesen, akkor majdnem meleg lett a pite a végén, és nem csak a balfék Kassai miatt. Akkor is előnyből vártuk a visszavágót, igaz, kevesebbről, de idegenbeli győzelemmel. Most a magabiztos múlt heti otthoni 3:0-s győzelemmel azért nagyobb önbizalommal várhatjuk a mai meccset, de! Van itt néhány dolog, amiről nem csak nekünk, de a csapatnak meg főleg nem szabad elfeledkeznie. Hajtás után beharang.

0 Tovább

Kötelező letudva

Maradt a meccshátrány és a pontazonosság. Csapatunk győzött egy nem létező entitás ellen, mert tegnap este, a Granada pályáján, a Granada mezében pályára lépő játékosok nem tisztelték meg sem a mezt, sem a stadiont, sem a Granada szurkolóit azzal, hogy legalább küzdöttek volna. Természetesen nem bánjuk, hogy minden játékosunk egészségesen hagyta el a játékteret, de a meccs alatt a kommentmezőben többen is megjegyeztük, hogy ugyan ezért is három pont jár, de ez nem focimeccs volt. Írnám, hogy "tovább után összefoglalunk", de TLDR anyagra azért ne számítsatok. TOVÁBB!

0 Tovább

Ligadöntő 3/6

Miután kiünnepeltük magunkat, itt az ideje, hogy rátérjünk a soron következő bajnoki meccsre. Ellenfelünk a már biztosan kieső Granada. Egyszerű lesz? Bonyolult lesz? Kötelező három pont? Mindig azt a legnehezebb begyűjteni! De a Real B-nek nagyon megy, ugye most is így lesz? A Granadának nincs mitől tartania, felszabadultan játszhatnak. NEKÜNK KELL A HÁROM PONT!

0 Tovább

Következő mérkőzés

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Madridi Merengués

blogavatar

Részletes taktikai elemzések a Real Madrid meccseiről, kiváló blogközösség, aktív kommentelők - olvass minket, merengj velünk, ha a híreken és a marketingen túl is érdekel a Királyi Gárda! Csapatunk: IronRock, Maverick, Sultan, Zizou, Norma_va, Baw Jose, Email címünkön elérhettek: madridimerengues@gmail.com

Sérültek

Jelenleg azért imádkozunk, hogy senki se sérüljön meg az előszezon bulimeccsein!

Twitter

Facebook